• תפריט
אוכל

נסגרה מסעדת 'סזרינה' של מאיר אדוני, 3 חודשים אחרי שנפתחה

ל"כלכליסט" נודע כי חילוקי דעות קשים מול בעלי המסעדה, יעקב ומורן כהן, הובילו לסגירה, למרות שהיתה בתפוסה מלאה

גלי וולוצקי 12:5719.01.16

מסעדת 'סזרינה' החדשה של מאיר אדוני נסגרה אמש. העובדים זומנו במפתיע בשעה 11 בלילה, ושם נמסר להם כי המסעדה לא תמשיך לפעול.

 

אמש פרסם אדוני בחשבון האינסטגרם שלו הודעה בזו הלשון: "לפני שלושה חודשים פתחנו בשמחה ובאושר גדול את סזרינה. ילדה חמישית לקבוצת כתית. המסעדה הצליחה ושגשגה בזכות צוות מסור ומוכשר שאין שני לו. לצערי בעקבות נסיבות שאינן בשליטה של קבוצת כתית ותלויות בגורמים אחרים הגענו לכדי מצב שלא נוכל להמשיך לארח אתכם באופן שאנחנו מאמינים ומרגישים שנכון ומגיע לכם. ולכן בצער רב אנחנו סוגרים את סזרינה בתקווה למצוא את הדרך לפתוח אותה מחדש עם שותפים חדשים לדרך ובתנאים בהם נוכל לתת את מה שאנחנו מאמינים בו. אני מודה לתושבי האזור על קבלת פנים חמה ולבבית ומודה לצוות שעשה לילות כימים חדור אמונה וגאווה לייצר חוויה ייחודית שהאזור כל כך השתוקק אליו. נעדכן בקרוב ועד אז נתראה בתל אביב".

 

מאיר אדוני. חילוקי דעות עם הבעלים מאיר אדוני. חילוקי דעות עם הבעלים צילום: צביקה טישלר

 

הבוקר, סירבה הקבוצה להתייחס לנסיבות שהובילו לסגירה, אך ל"כלכליסט" נודע כי כבר מיום הפתיחה נוצרו חילוקי דעות קשים מול בעלי הנכס, יעקב ומורן כהן, שהחזיקו גם בבעלות על המסעדה, והם שהובילו לסגירה, למרות שהיתה בתפוסה

מלאה. כתית נוהלה בידי קבוצת כתית.

 

"מהתחלה היו חיכוכים, היו יושבים פה שעות עם הבעלים ומתווכחים. נראה כאילו הבעלים לא הבינו שמדובר במסעדה והתייחסו אל המקום כמו לקיוסק. הם סירבו לעשות את ההשקעות הנדרשות כדי להפעיל מסעדה בסדר גודל כזה", מספר עובד במקום. "אלו פשוט אנשים שאין להם מושג במסעדנות", הוסיף עובד נוסף.

 

עורכי הדין של בעלי סזרינה, שאול קוטלר ושי פיאדה מסרו בתגובה: "נוצרה מחלוקת עסקית מול כתית בקשר לאופן תפעול המסעדה ולדרך ניהולה. לבעלת הזכויות טענות קשות לרבות בנושא אמינותה של כתית, אשר תתבררנה במסגרת ההליכים הקבועים לכך בחוק, ככל ולא ימצא פתרון. ללא קשר, בעלת הזכויות תפעל ותעשה כל שיידרש על מנת להמשיך בהפעלת המסעדה בהתאם להתחייבויותיה".

 

בטל שלח
    לכל התגובות
    x