חדשות האופנה: סוגרים ומתקדמים
מעצבת האופנה ג'רי שי סוגרת את החנות בדיזנגוף, והמעצב נירן אבישר מתקדם בדיזל איטליה
10:14
25.11.12
ג'רי שי סוגרת. גל הסגירה של חנויות מעצבים נמשך. ג'רי שי, מעצבת האופנה המוערכת שהיתה מוכרת בגזרות הארכיטקטוניות של בגדיה, סוגרת את החנות שהחזיקה ברחוב דיזנגוף ותשווק את בגדיה בחנויות מעצבים.
"החלטתי לפנות לדרך מכירה אחרת", מסבירה המעצבת ומוסיפה: "אני רוצה להגדיל את מערך השיווק לחנויות ברחבי הארץ ולעבור מהסטודיו בגן החשמל לסטודיו גדול יותר באזור דרום תל אביב, שבו אוכל להיפגש פנים אל פנים עם לקוחות בתיאום מראש. השיטה הזאת יותר מתאימה בעיניי לתקופה הנוכחית. סגירת החנות תאפשר לי להוזיל את מחירי הפריטים לצרכן כיוון שיהיו לי הרבה פחות הוצאות. באשר לשיווק, אשמח לעבוד עם כל חנות שתקנה ממני פריטים. בשיטת הקונסיגנציה כבר מאסתי מזמן".
עד הסגירה, יימכרו פריטים מהקולקציה הנוכחית (מלבד אלו שאותם שמשווקת המעצבת לרזילי) ופריטים מעונות קודמות בהנחות של 70%-50%.
המכירה תתקיים עד סגירת החנות במועד שעדיין אינו ידוע. "אני מחפשת מישהו שיחליף אותי בחנות, אבל כך או כך, אסגור עד סוף דצמבר". מחירים לפני הנחה: 580–1,200 שקל, דיזנגוף 222 תל אביב.
נירן אבישר בדיזל בלאק גולד. המעצב הישראלי נירן אבישר, שהתמחה בדיזל איטליה כחלק מפרס שבו זכה בתחרות הבינלאומית IT'S - International Talent Support, נשאר במותג במסגרת הקו הגבוה של המותג, דיזל בלאק גולד. אבישר הוא הזוכה השני בישראל בפרס הכולל התמחות בת שישה חודשים ו־25 אלף יורו. הוא סיים בדיזל תקופת התמחות שנייה, ואז הוצע לו להמשיך כחלק מצוות העיצוב של מותג הפרימיום.
"רוברטו לורנצי, המעצב הראשי של דיזל בלאק גולד, שבדרך כלל לא נוהג לדבר עם המתמחים, הזמין אותי למסעדה מהממת בהרים, ושאל אותי אם אני רוצה לעבור לבלאק גולד. אמרתי לו כן", מספר אבישר.

אבישר. קולקציית קפסולה לדיזל גולדצילום: עמית שעל
החוזה של אבישר הוא לשנה נוספת. "אהיה אחראי על ה'שואו פיסס', הפריטים של המותג שנראים רק על מסלולי תצוגות שבוע האופנה, אלה שמרימים קצת את הקולקציה. בנוסף אני אפתח מעין מעבדה של עיצוב פריטים לבלאק גולד, שעד כה לא היתה להם", הוא אומר. "מטרה נוספת שלי היא הקמת ספריית דגמים, שמקטלגת מיני צווארונים, כפתורים, שרוולים ועוד. הפנטזיה שלי היא שמהמעבדה אוכל להגיע לייצור קולקציות קפסולה לבלאק גולד".


