$
פנאי

באזומטר: המסעדות הניו יורקיות שזכו ל־3 כוכבי מישלן

ארבע מסעדות צרפתיות ויפנית אחת בניו יורק זכו לשלושה כוכבי מישלן

"כלכליסט" 22:27 12.10.09

 

 Daniel

המסעדה הצרפתית העדכנית של השף הצרפתי דניאל בולו, שעוטרה בעבר בשני כוכבים, קיבלה השנה את הכוכב הנוסף.

 

Daniel
Danielצילום: בלומברג

 

Jean Georges

הידועה ביותר באימפריה של השף ז'אן ג'ורג' וונגריכטן מציעה אף היא תפריט צרפתי עדכני.

 

Jean Georges
Jean Georgesצילום: בלומברג

 

Le Bernardin

המסעדה הצרפתית מתמחה בפירות ים ובדגים במגוון צורות הכנה ובהגשה יפהפייה.

 

Le Bernardin
Le Bernardin

 

Masa

המסעדה, שדורגה בעבר כיקרה בעולם, מציעה מטבח יפני מסורתי שנרקח בידי השף מסה טאקאיאמה. היא מכילה רק 26 מקומות, וכדי ליהנות מארוחה בה יש להזמין מקום שבועות מראש.

 

Masa
Masaצילום: בלומברג

 

Per Se

מהמסעדות המהוללות בניו יורק, המוגדרת בפי הבעלים והשף תומס קלר כ"גרסה האורבנית לפרנץ' לונדרי" — מסעדתו המהוללת לא פחות בעמק נאפה. השף אמנם אמריקאי, אך גם כאן המטבח צרפתי.

 

Per Se
Per Seצילום: בלומברג

 

מקור: www.prnewswire.com

 

x