שימו לב, אתר זה עושה שימוש בעוגיות על מנת להבטיח לך את חוויית הגלישה הטובה ביותר. קראו עוד הבנתי
הייטק בפקקים

הייטק בפקקים

מה זה מערכות הפעלה לעבודה? ולמה שנאכל אוכל שמיוצר במעבדה?

רועי מן, מנכ"ל ומייסד מאנדיי, מסביר איך מפתחים מערכת הפעלה לעבודה ולמה צריך אותה וניר גולדשטיין, מנהל Good food insitute, על מזון העתיד - הנושאים החמים בפודקאסט "הייטק בפקקים"

שירות כלכליסט 15:0120.02.20

הסטארט-אפ הישראלי מאנדיי עבר כבר גלגול או שניים, מוערך כיום בכמעט 2 מיליארד דולר ומפתח מערכות הפעלה לעבודה. אבל מה זה אומר בכלל? רועי מן, מנכ"ל ומייסד מאנדיי, מגיע לאולפן הפודקאסט "הייטק בפקקים" כדי להסביר איך החברה מאפשרת ללקוחות לבנות על גבי פלטפורמה אחת חיבור של מגוון כלים ואוטומציות ולהתאים אותה לתהליכי העבודה הספציפיים וה-DNA הארגוני. כלומר, צרכים של יצרנית טרקטורים, רשת מלונות או חברה שבונה מטוסים - הכל על פלטפורמה אחת.

 

עוד בתכנית ניר גולדשטיין, מנהל ה-Good food institute, על המזון של העתיד: מתי נפסיק לצרוך מזון מן החי? מה הם הפיתוחים החדשניים בתחום? על מה סטארט-אפים עובדים היום?

 

 

 

 

00:00:00 - 00:15:25

פתיחה וחדשות השבוע

שקד דמבו עם פרשיית אלקטור - אחת מפרצות אבטחות המידע החמורות בהיסטוריה של מדינת ישראל, התרומה של ג'ף בזוס למאבק בשינוי האקלים והתקנות האירופיות החדשות לגבי פיתוח בינה מלאכותית.

 

00:15:25 -00:28:45

רועי מן, מנכ"ל ומייסד מאנדיי, מסביר מה זה בכלל מערכת הפעלה לעבודה, איך מייצרים אותה ולמה צריך אותה.

 

00:28:45

ניר גולדשטיין, מנהל ה-Good food institute, מספר על עתיד המזון והמזון של העתיד.

 

 

כל מה שחדש, מעניין ומיוחד בהייטק הישראלי
 
להאזנה לפודקאסט לחצו כאן >>

 

בטל שלח
    לכל התגובות
    x