$
שיחה מהעתיד

הפודקאסט של שחר גרמבק: "74% מחברי הקהילה הגאה היו בארון במקום העבודה"

הסטארט-אפ שבראשו עומד שחר גרמבק מציע בינה מלאכותית למרכזי שירות לקוחות, אולם עיקר מאמציו לשינוי הם ביצירת סביבת עבודה שוויונית לחברי קהילת הלהט"ב

בשיתוף בזק 14:5919.12.18

 

 

את הבוקר שלו פותח שחר גרמבק, העומד בראש הסטארט-אפ הישראלי Reps AI, עם שני ילדיו הקטנים – עבורו, מקור גאווה גדול לא פחות מהחברה שבראשה הוא עומד. גרמבק הוא ישראלי, הייטיקיסט, סטארטאפיסט, הומו, אבא, ובעיקר מי שפועל ליצירת סביבות עבודה שוויונית לחברי הקהילה הלהט"ב בעולם ההייטק ושוק העבודה הישראלי.

 

הוא גם הישראלי הראשון (והיחיד עד כה) שנכנס לרשימת מאה המנהלים הבכירים המשפיעים בעולם, הנמנים על חברי הקהילה הלהט"ב; הרשימה מפורסמת ע"י עיתון ה Financial Times הבריטי בשיתוף ארגון Outstanding העולמי.

 

הסטארט-אפ הצעיר שבראשו הוא עומד מתעתד לשנות את שירות הלקוחות בין חברות ללקוחות באמצעות מערכות חכמות ועובד כבר עם חברות בארה"ב ובאנגליה, מחברות תרופות ועד סחר מקוון.

 

"אנחנו משפרים את זמן התגובה ללקוחות וגם את איכות התשובות ללקוחות", מסביר גרמבק באולפן "שיחה מהעתיד" של בזק. "הטכנולוגיה לא במקום שהיא מחליפה את בני האדם עצמם, אבל יש טכניקות שאפשר לשפר. אפשר לבדוק אילו תשובות היו טובות ומתאימות יותר, ואת אותן תשובות טובות אנחנו מציעים לענות כשמקבלים תשובה דומה". בעזרת ניתוח של המידע הקיים מציעה המערכת, במעין בינה מלאכותית, לנציג השירות כמה אפשרויות של תשובות מומלצות שיעבדו טוב יותר עבור הלקוח והחברה. כל העולם הזה של נציגי שירות לקוחות הוא עולם ישן שעכשיו מנסים לשפר".

 

תפקידו הנוסף והמשמעותי לא פחות של גרמבק הוא, כאמור, כמי שמקדם תרומה לקהילה הגאה- כמי שיזם והקים את ארגון LGBTECH , שפועל להעצמת חברי הקהילה בעולם ההייטק ובמקביל מסייע לחברות וארגונים לקיים סביבת עבודה שוויונית מותאמת לעידן הנוכחי: החל מראיונות עבודה, רישום בני ובנות זוג, זכויות, תרבות ארגונית ועוד. הארגון פועל להחתמה על אמנה המחייבת לקיים סביבת עבודה שוויונית: עד היום חתמו עליה חברות כמו IBM, דל, אינטל, מיקרוסופט ועוד. "אנחנו עובדים עם חברות כדי לקדם גיוון והכלה", הוא אומר, "התחלנו מהיי-טק ומתרחבים לתחומים אחרים. אחד הדברים הכי חשובים הוא להסביר את החשיבות שמקום העבודה יעודד אותך להיות מי אתה ולצאת מהארון. הנתונים שיש לנו מבוססים על העולם המערבי – ולפיהם 74% מחברי הקהילה הגאה היו בשלב מסוים בארון. צריך שעובד ירגיש נוח במקום העבודה, זה כמובן גם משפיע על הפרודוקטיביות של העובד – לחברות גם יש אינטרס".

 

 

האזינו לפודקאסט של שחר גרמבק וגלו באיזו מדינה מערבית מצב הלהט"בים במקום העבודה קשה מבישראל, מדוע סירבו שליש מהנבחרים לדירוג המנהלים המובילים מהקהילה בארץ להופיע ברשימה - וכמה חברי הקהילה הגאה יש בעולם ההיי-טק?

 

 

האזינו לפרקים נוספים בסדרת הפודקסטים "שיחה מהעתיד" של בזק.

בטל שלח
    לכל התגובות
    x