$
אוכל

חדשות האוכל: מגרסת הבר של "מלגו ומלבר" ועד טוסטים משוכללים

וגם: קופסת אוכל" קופסת אוכל הוא מיזם חדש מאחוריו עומד המפיק אייל נאור, " דה בראנצ'" של סוכי שפירא וטל בלושטיין, השף אוראל קמחי מ"פופינה" יגיש גרסה כשרה למנות שהוא מכין ועוד

רעות ברנע 08:0224.08.20

"מלגו ומלבר", גרסת הבר

 

הבר החדש של השף מוטי טיטמן ושותפו בן רינג — הבעלים של מסעדת "מלגו ומלבר" — נפתח בשוק לוינסקי ברח’ זבולון 13 בתל אביב. הבר "Jonz" מתבסס על מוזיקה, אלכוהול וקוטיילים, אבל גם כמה מנות קטנות ומוקפדות שרקח טיטמן כמו טונה מעושנת עם לחם מרווה, בטטה לבנה אפויה עם יוגורט וסחוג, פלפלי פדרון בתנור ועוד. הכל באווירה רגועה מאוד לקראת הסתיו המתקרב.

  

מעדנים מובחרים בתיבת הפתעות

 

"קופסת אוכל" קופסת אוכל הוא מיזם חדש מאחוריו עומד המפיק אייל נאור. אלה מארזים קולינריים ב־36 וריאציות. מרכזים מזון משווקים, מעדניות, יצרנים מקומיים ומשקים קטנים וכן קופסאות שמתמקדות ביין, בירות ואפילו כאלה המיועדות להכנת קוקטיילים. 295-130 שקל, להזמנות: culinarybox.co.il.

  

בראנץ’ עד המיטה

 

 

 

השפית סוכי שפירא (לשעבר "באנה") והקונדיטור טל בלושטיין יצרו את “The Brunch“, מארזי ארוחת בוקר שמורכבים כולם ממוצרים שהם מכינים בעצמם כמו לחם מחמצת, קרואסונים, קישים, סלטים, ממרחים, טארטלטים ועוד. מדי יום ראשון הם מפרסמים את התפריט בעמוד האינסטגרם שלהם thebrunchtlv ומקבלים הזמנות עד יום רביעי, ובימי שישי בצהריים מגיע הבראנץ' אליכם. מ־320 שקל.

  

טוסטים משוכללים

 

שלושה מקומות של סטריט פוד קליל ולא מחייב נפתחו לאחרונה הראשון הוא "לאון טוסט", הטוסטייה החדשה של השף עומר מילר (רח’ הרצל 4 תל אביב) עם טוסטים שונים במילוי גבינות, ממרחים ונקניקים וגם כאלה שאפשר לקחת ולהכין הביתה. השני הוא "הגאון", שנפתח בשכונת מונטיפיורי בתל אביב (רח’ הנציב 20), שרוכב על הטרנד של “הכל בפיתה” עם מנות כמו רצועות אנטריקוט ונקניקיות מרגז לצד בירות צוננות מהחבית, וגם "טוסטבורגר", עם הכלאה מעניינת בין טוסט להמבורגר עם מגוון ממרחים ותוספות, (רח’ אלנבי 53 תל אביב).

  

טרטר ירקות וטונה אדומה וכשרה

 

 צילום: חיים יוסף

 

השף אוראל קמחי מ"פופינה" יגיש גרסה כשרה למנות שהוא מכין בשיתוף פעולה עם מלון קרלטון בתל אביב (רח' אליעזר פרי 10), עד 9 בספטמר תפעל שם מסעדת הפופ אפ “Popina View“, שבה יוגשו בין השאר טרטר ירקות שורש וטונה אדומה עם ויניגרט תפוח ירוק וקינואה פריכה.

  

קורנפלקס על הבר

 

Lulu & co הוא בר דגני בוקר שמשלב דגנים מהארץ ומהעולם (מכריות ועד פרוט לופס) עם גלידת ג'לטו איטלקית במגוון טעמים ותוספות. לצד המנות הללו יש גם תפריט מיוחדים שרקחו השף קונדיטור ערן שוורצברד והשף גלסייר חיים חן (שדרות רוטשילד 37 תל אביב)

 

קוקטיילים באמריקן קולוני

 

בר הקיץ בגינה הקסומה של מלון אמריקן קולוני נפתח ומגיש פיצות ופוקאצ'ות המוכנות במקום, נקניקיית סוג'וק חריפה, פילה בקר ומאה קוקטיילים שונים (רח’ לואי ונסן 1 ירושלים).

x