$
פנאי

מה מתבשל: לבד במטבח עם עזרא קדם

השף הטלוויזיוני מעביר סדנאות בישול פרטיות במטבח של מסעדת ארקדיה בירושלים

גלי וולוצקי 11:32 27.08.08

 

השף עזרא קדם החליט לדהור על גל הצלחתו הטלוויזיונית בתוכנית "המטבח", ומציע סדנאות בישול פרטיות במטבח של מסעדת ארקדיה בירושלים. הסדנאות נערכות בשעות הבוקר והצהריים ונמשכות כ־3 שעות. המשתתף זוכה לשיעור פרטי מהשף הקשוח, ובסיומו הוא יוכל להזמין אורח או אורחת לאכול את פרי עבודתו, בליווי יינות הבית.

 

“אני מתחיל כל מפגש בשיחה קצרה עם המשתתף, כדי להבין מה הוא יודע ומה לא", מסביר קדם. “ובמהלך הסדנה הוא מבשל, ואני, בעצם, עוזר לו ורואה איפה הוא צריך חיזוק והסברים".

עזרא קדם
עזרא קדםצילום: אפי שריר

 

ואתה מתפקד כסו־שף שלו?

 

“אפשר לומר שכן".

 

ומה הרמה של התלמידים עד כה?

 

“גיליתי שאנשים יודעים לבשל. לרוב אני מופתע מהיכולות".

 

מרבית המשתתפים הם אנשי עסקים בכירים, שנהנים מהחוויה: "יש בזה אלמנט תרפויטי", הוא מסביר. "בתחילת המפגש התלמיד מקבל בגדי שף וסכין, ומתפקד כשף".

 

אתה גוער בהם כמו בתוכנית?

 

“רק אם צריך", צוחק קדם ומודה שהתוכנית דווקא גורמת לרתיעה. “יש אלמנט פחד, אבל אפשר לומר שהוא יותר היתולי". המחיר משתנה מסדנה לסדנה, אך מדובר בעלות ממוצעת של כ־4,500 שקל.

ארקדיה. רח' אגריפס 10 ירושלים,

טל': 02-6249138, 054-2020332.

x