$

הייטק בפקקים

להשתמש בבינה מלאכותית או להיות לא רלוונטי

אלגוריתמים של בינה מלאכותית נכנסים לעוד ועוד תחומים ומשפיעים על חיינו. פודקאסט "הייטק בפקקים" מארח מומחים בתחום שמסבירים למה כמעט בכל תחום צריך לאמץ את יכולות ה-AI

שירות כלכליסט 16:1220.10.22

בפודקאסט "הייטק בפקקים" אנחנו מדברים כבר כמה שנים על בינה מלאכותית. בהתחלה הראינו סקפטיות כשחברות היו מוסיפות AI לשם או לדומיין בעיקר לצרכי מיתוג. אבל בשנים האחרונות אנחנו מתוודעים לכך שבינה מלאכותית חכמה יותר מאיתנו ביותר ויותר תחומים.

 

 

 

 

הניצחון של האלגוריתם Deep Blue על גארי קספרוב בשחמט בסוף שנות ה-90 של המאה הקודמת לא היה הכי רלוונטי לחיי היום יום שלנו, אבל אלגוריתמים של עיבוד שפתי כמו GPT3 ועיבוד גרפי כמו DALL-E 2 כבר יודעים לכתוב קוד, לאייר, לכתוב תוכן ולהתחזות לרות ביידר גינזבורג, למשל. אלגוריתמי AI מנבאים את מזג האוויר ומראים לנו פרסומות ולאט ובשקט משתלטים על עוד ועוד תחומים בחיים שלנו.

 

בפרק החדש של "הייטק בפקקים" מבית סטארט-אפ ניישן סנטרל ריאיינו את אורי אליאבייב, יועץ בתחום הבינה המלאכותית ומנהל קהילת machine & deep learning Israel, ומתי מריאנסקי, מייסד Supersize ומנהל קהילת "עליית המכונות". הדבר העיקרי שעולה מתוך הראיונות איתם הוא שבינה מלאכותית רלוונטית כמעט לכל עיסוק ומי שלא יאמץ אותה למסגרת העבודה שלו יבצע את העבודה שלו באופן פחות יעיל, לעתים עד כדי איבוד רלוונטיות.

 

 

 
להאזנה לפודקאסט לחצו כאן >>

 

x