$
אוכל

פתיחות

גם השף אביב משה נדבק בחיידק אוכל הרחוב ובסנדוויצ'ייה חדשה יגיש כריכים מבית אמא. חלל אירועים חדש, אביגדור, ייפתח פעם בשבוע כמסעדה

גלי וולוצקי 11:0520.11.11

אוכל רחוב בגרסת גורמה הוא הצעצוע החדש של השפים של מסעדות העילית. לזכותם ייאמר שהטרנד התחיל עוד לפני המחאה החברתית. אייל שני הוא חלוץ המגמה עם המזנון, ול"כלכליסט" נודע כי בימים אלה הוא שוקל התרחבות ונמצא במשא ומתן על מיקום חדש. שני בחר שלא להגיב.

 

 

אייל שני אייל שני צילום: אוראל כהן

 

שף חדש שנדבק בטרנד הוא אביב משה, שף ומבעלי מסעדת מסה. משה יפתח בעוד כחודשיים מזנון סנדוויצ'ים, עם קבוצת שותפים ביניהם איש חיי הלילה מיילי רונן.

משה מספר כי מדובר בהגשמת חלום ישן. “סנדוויצ'ים זה מה שאני הכי הכי אוהב לאכול, והם מתקשרים אצלי למאכלים של אמא ולילדות. זה מקום שאני עושה בשביל הכיף שלי ובשביל הנשמה". המקום, שעיצב האדריכל פיצו קדם וייקרא "ירושלמי", ייפתח במתחם ירמיהו, בצפון בן יהודה בת"א. לדברי משה יוגשו במקום כריכים "עם כל מיני דברים", בין השאר גם כריכים של אמו שושנה.

 

 

אייל שני במסעדת "המזנון" אייל שני במסעדת "המזנון" צילום: אריאל בשור

 

אירועים באביגדור. היזם גילי קצנלנבוגן (לשעבר מבעלי המסגר 60 וגת רימון ואיש פרסום ותקשורת) וערן תדמור (לשעבר זכיין לחם ארז ומסעדת פרגו) יחנכו באחד בדצמבר את אביגדור, חלל אירועים שמתעתד לתפקד גם כמסעדה לקהל הרחב יום אחד בשבוע. על המטבח הופקדו השף רן שמואלי ושותפתו ורעייתו זהר שמואלי.

 

אביגדור מתפרש על פני שטח של כדונם ברחוב בן אביגדור בתל אביב, ויכול לארח עד 350 אנשים, וגם הוא עוצב בידי האדריכל פיצו קדם, ובשותפות עם דן טרוים. החלל מאפשר מספר ז'אנרים של אירוח: שולחן אבירים גדול וספות ופינות ישיבה אינטימיות, והוא מתאפיין בסגנון תעשייתי מחוספס עם צבעים טבעיים.

 

בימי רביעי ייפתח המקום כמסעדה עם תפריט משתנה. "בימי רביעי אתה מגיע למסעדה בלי לדעת לאיפה אתה בא, ורן גם יארח מדי פעם שפים חברים שיבשלו ביחד איתו לג'ם סשן של טבחים", אומר קצנלנבוגן.

 

פרטים: בן אביגדור 22 תל אביב.

בטל שלח
    לכל התגובות
    x