סגור
CORPORATE.890/100

בורגראנץ’ משיקה נאגטס חדשים: פריכים וטעימים במיוחד

לאחר תהליך פיתוח ומבחני טעימה, רשת בורגראנץ’ חושפת נאגטס חדשים עם ציפוי דק וקריספי במיוחד בטעם ישראלי אמיתי. לצד הנאגטס החדשים: שלושה דיפים חדשים, איולי שיפקה, בופאלו וצ׳ילי מתוק שמשדרגים את חוויית הביס

רשת ההמבורגרים הישראלית בורגראנץ’ ממשיכה לחדש בתפריט ומשיקה את הנאגטס החדשים שלה בגרסה משודרגת, מדויקת וממכרת לאחד המאכלים האהובים ביותר. מאחורי ההשקה עומד תהליך פיתוח ממושך שנמשך כמעט שנה וכלל סבבים של ניסויים, שיפורים ומבחני טעימה פנימיים עד להגעה למתכון המושלם ולטעם המנצח.
הנאגטס החדשים של בורגראנץ’ מתאפיינים בציפוי דק, פריך וקריספי במיוחד שמעניק ביס מושלם של טעם ומרקם. בפיתוח החדש הושם דגש גם על טעם עז ועסיסיות שמורגשת בכל ביס.
בבורגראנץ’ מספרים בגאווה כי מדובר בפיתוח ישראלי אמיתי שנולד במטבחים המקומיים של הרשת בשיתוף צוות קולינרי מיומן ומומחי טכנולוגיית מזון. תהליך הפיתוח כלל בחינה קפדנית של חומרי הגלם, סוגי הציפוי, דרגות הטיגון והאיזון המדויק בין הקריספיות מבחוץ לעסיסיות מבפנים.
1 צפייה בגלריה
בורגראנץ’ משיקה נאגטס חדשים: פריכים וטעימים במיוחד
בורגראנץ’ משיקה נאגטס חדשים: פריכים וטעימים במיוחד
דיפ צ'ילי מתוק קלאסי לאוהבי המתוק-חריף
(צילום: באדיבות בורגראנץ’)
במקביל להשקת הנאגטס החדשים, משיקה הרשת גם שלושה רטבים חדשים ומפתיעים שנועדו להשלים את חוויית הביס: דיפ איולי שיפקה עם חריפות עזה ומרעננת, דיפ בופאלו בטעם עדין עם טוויסט מתקתק, ודיפ צ'ילי מתוק קלאסי לאוהבי המתוק-חריף. השילוב ביניהם לנאגטס החדשים יוצר חוויה קולינרית מלאה של טעמים ומרקמים.
לדברי משה אפרים, סמנכ"ל שיווק ברשת בורגראנץ': “רצינו ליצור נאגטס שיהיו לא רק טעימים אלא גם מושלמים מבחינת החוויה. פריכים, עדינים ומספקים את ההנאה שכל חובב נאגטס מחפש. אחרי המון דיוקים וטעימות הצלחנו להגיע למוצר שכולנו גאים בו”.