מניית אנדימד מדיקל זינקה ב-27% לאחר קבלת אישור ה-FDA
החברה נכנסת לתחום המכירות בשוק הביתי; תשווק מכשיר זעיר המיועד להפחתת קמטים והצערת עור הפנים
18:56
22.08.13
חברת אנדימד מדיקל המפתחת, מייצרת ומשווקת מכשור רפואי קוסמטי על בסיס טכנולוגיה מבוססת אנרגיית גלי רדיו (RF), דיווחה היום (ה') על קבלת אישור מנהל התרופות והמזון האמריקאי (FDA) לשיווק ומכירה בארה"ב של המוצר הביתי אותו פיתחה החברה (ה-Newa), המיועד בעיקר להפחתת קמטים ומיצוק העור.
מוצר ה-Newa אושר על ידי ה-FDA תחת סיווג Class II לטיפול להפחתת קמטים עדינים ובינוניים בפנים, ובהתאם להוראות הכלליות של מנהל התרופות האמריקאי. אישור זה של ה-FDA מצטרף לאישורי השיווק של שני המוצרים המסחריים של אנדימד מדיקל לשוק המקצועי, ה-Endy Med PRO וה-Endy Med Glow/Pure, המאושרים אף הם לשיווק ומכירה בארה"ב.
בכך נכנסת אנדימד מדיקל לתחום חדש של מכירות בשוק הביתי, כאשר עד כה מכרה את מוצריה בשוק המקצועי בלבד, ובכלל זה לקליניקות פרטיות, רופאי עור, רופאים כלליים וקוסמטיקאיות.
מוצר ה-Newa מיישם את הטכנולוגיה הייחודית של אנדימד מדיקל, ה-3DEEP, במכשיר זעיר המיועד לשימוש ביתי להפחתת קמטים והצערת עור הפנים, להבדיל מהמוצרים הנוספים הקיימים בחברה שהינם גדולים פיזית ומיועדים לקליניקות אסתטיות מקצועיות.

אילוסטרציהצילום: shutterstock
עוזי בלומנזון, מנכ"ל אנדימד מדיקל אמר כי "אנחנו שמחים וגאים מאוד על קבלת אישור ה-FDA למוצר הביתי החדש שלנו. זהו למעשה אישור ה-FDA הראשון שניתן למכשיר בטכנולוגיית RF לטיפול ביתי בהתוויות של הפחתת קמטים ומיצוק העור, לכן קבלת אישור ה-FDA מהווה יתרון תחרותי עבור אנדימד. הנהלת החברה תפעל כעת כדי למצות את הפוטנציאל העסקי הטמון באישור זה ולנצלו לטובת שיפור מעמדה התחרותי".
אישור זה מתקבל כשבועיים לאחר קבלת אישור דומה ממשרד הבריאות הקנדי Health Canada, ובכך תוכל כעת אנדימד להמשיך ולקדם את היערכותה להשקה המסחרית עוד השנה של מכשיר ה-Newa בצפון אמריקה ותחילת מכירות.
בנוסף, הגישה החברה בשבוע שעבר בקשות לאישור פטנטים למוצריה ומקדמת את רישומם ברשות הפטנטים האירופאית והסינית.
אנדימד מדיקל מפתחת, מייצרת ומוכרת מכשור רפואי קוסמטי כמענה רחב לטיפול בבעיות עור. החברה פועלת בתחומי הצערת עור הפנים, מיצוק עור הגוף, הצרת היקפים, טיפול בהצטלקויות העור וטיפול בצלוליט.


