בוני התיכון עברה לרווח נקי של 21.4 מיליון שקל ברבעון הראשון
החברה מסרה ברבעון 70 יחידות דיור שהכניסו לקופתה 121 מיליון שקל
12:58
01.06.11
"בוני התיכון ממשיכה לחזק מעמדה בתחום פעילותה העיקרי של ייזום ובניה למגורים תוך התמקדות באזורי ביקוש ועלייה בהיקפי הפעילות התורמים לעלייה ברווחיות החברה", כך סיכם מנכ"ל בוני התיכון עמי פרץ את תוצאות הרבעון הראשון של 2011 שפרסמה היום (ד') חברת הנדל"ן.
מסירת 70 יחידות דיור הביאו לצמיחה חדה בהכנסות בוני התיכון ל-121 מיליון שקל. לשם השוואה, ברבעון המקביל הסתכמו הכנסות החברה ב-2.1 מיליון שקל בלבד.
הצמיחה בהכנסות הביאה לעלייה גם בשורת הרווח של בוני התיכון. בשורה התחתונה, סיימה חברת הנדל"ן עם רווח נקי של כ- 21.4 מיליון שקל, לעומת הפסד נקי של כ-3.5 מיליון שקל ברבעון הראשון של 2010.
עם סיום הרבעון הראשון היו בקופתה של בוני התיכון מזומנים והשקעות לזמן קצר בהיקף של 83.3 מיליון שקל. בנוסף, לחברה מלאי בניינים ודירות למכירה מלאי מקרקעין ומלאי מקרקעין לזמן ארוך בהיקף של כ- 835.7 מיליון שקל.


