ישראל מתחברת לכלכלה
 

פנאי

מילון כלכליסט
קערת מולים
קערת מולים 
צילום: אוראל כהן
תגיות קשורות לכתבה
מניות קשורות לכתבה
    חדשות פנאי מדי
    יום ישירות למייל שלך
     

     מאשר קבלת תוכן שיווקי

    דיוור נוסף
     

    הפסקה לעסקית: פרמיה על הים

    מסעדת בויה בנמל תל אביב מתהדרת בעיצוב חדש ותפריט שהתרענן, אך ממשיכה להגיש את אותו תמהיל בטוח. האוכל סביר עד חביב וגם המחירים, בהתחשב בנוף החורפי והרומנטי הנשקף מהחלון

    גלי וולוצקי

    04.02.13, 09:18
    המייל האדום | תגובה לכתבה | הדפסת כתבה | שלחו כתבה |
    שתף כתבה

    בצהרי יום גשום במיוחד מסעדת בויה בנמל תל אביב היא אחד הלוקיישנים הרומנטיים ביותר בעיר. החלל הגדול אמנם נראה קצת נטוש, עם ארבעה שולחנות מאוישים בלבד, אבל הגלים האפורים הנשקפים מהחלונות הגדולים משמשים תפאורה מושלמת לארוחת צהריים חורפית.



    המסעדה, שחגגה בסתיו האחרון יום הולדת 11, עוצבה מחדש וחידשה גם את התפריט. העיצוב החדש נעים לעין וכולל הדפסים מהסרט "ואלס עם באשיר", גופי תאורה גדולים וארון יינות מרשים, והתפריט שרוענן ממשיך להציע את אותו תמהיל לא נועז במיוחד של מנות ים ויבשה שיקלעו לכל הטעמים.

     

    הדיל העסקי כולל שלושה מסלולי מחיר - 102/79/59 שקל, ובכולם אפשר לבחור מנה ראשונה (סלט, מרק או שני מאזטים) ועיקרית, ותמורת תוספת מחיר גם קינוח (25 שקל) או כוס יין (20 שקל).

     

    ארבעה מאזטים הוגשו מהר מאוד עם פוקצ'ה חביבה. כרובית מטוגנת ברוטב צ'ילי מתוק בטעם קצת תעשייתי, פלפלים קלויים עם גבינה בולגרית של מחלבת המאירי, איקרה (לא מתפצפצת) עם שפע בצל ולימון, וחציל שרוף עם יוגורט. כולם היו סבירים.

     

    קערת מולים ברוטב חמאה ויין. מנה נדיבה וטעימה
    קערת מולים ברוטב חמאה ויין. מנה נדיבה וטעימה צילום: אוראל כהן

     

    דווקא המנות העיקריות הפתיעו לטובה. קערת מולים ברוטב חמאה ויין לבן עם צ'יפס (79 שקל) היתה נדיבה בגודל. הרוטב, שהתחיל את דרכו כרוטב יין לבן צרפתי קלאסי, ואז נוספו לו הרבה פלחי לימון, היה טעים, והצ'יפס הוגשו עם איולי טוב והשלימו מנה עיקרית נחמדה שכיף לאכול מול הים.

     

    עיקרית נוספת, שנקראה פילה דג על פפרדלה טרייה (102 שקל), התגלתה כהרבה פסטה וקצת (פילה אחד) דניס, אבל היתה עשויה כהלכה. הדג נצלה בעדינות והוגש כשעורו הפריך כלפי מעלה, על גבעה נדיבה מאוד של פסטה טובה ברוטב שכלל תרד, מוצרלה באפאלו ושקדים.

     

    בויה מעולם לא הציעה מטבח עילי, אבל ידעה תמיד לספק אווירה נעימה, שירות מקצועי ואוכל נחמד, ולחמוק מז'אנר מלכודות התיירים הנפוץ בנמל. המיקום שלה מספק מפלט מושלם ביום עבודה לחוץ, והמחיר בסך הכל הוגן אם מביאים בחשבון פרמיה קטנה על הגלים.

     

    שם: בויה

    ז'אנר: מסעדת חוף

    מיקום: התערוכה 3 ת"א, 03-5446166

    פרטי העסקית: 102–59 שקל, ראשון־חמישי 12:00–17:00

    התחככות: אנשים שמחפשים מפלט

    שירות: מקצועי ונעים

    כשרות: אין

    חניה: בתשלום, בחניוני הנמל

    נגישות נכים: יש, ויש שירותי נכים

    שורה תחתונה: לא מטבח עילי, אבל גם לא מלכודת תיירים

     

    קבלו ניוזלטר שבועי שיעזור לכם לתכנן את בילויי סוף השבוע. לחצו להרשמה

     


    2 תגובות ל ”הפסקה לעסקית: פרמיה על הים“

    (2 תגובות)
     
    נושאים
    בארץ רכב עסקי ספורט משפט קריירה קריקטוריסט אפליקציות נדלניסט עולם פנאי 2014 וידאו צרכנות דיגיטלית תעופה ותיירות מינויים חדשים ארכיון שערים טכנולוגי חינוך פיננסי פרסום ושיווק אינטרנט דעות אחריות וסביבה מיוחדים פוטו כלכליסט
     
    השוק
    מקור נתוני הבורסה: קו מנחה /   bizportal
     
    אודות
     
    כלים
    דיוור אלקטרוני Radware Connector Supersize - עיצוב אתרים YIT  - פיתוח אינטרנט ואפליקציות