$
אוכל

חדשות האוכל: גוסטו מתיישבת

פיצריית הבוטיק שעסקה עד כה במשלוחים פותחת מסעדה בכיכר רבין ומתכוונת להתרחב. וגם: תפריט חדש במושב גאליה ופסטיבל בירה בברלין

גלי וולוצקי 11:2605.08.09

פיצריית הבוטיק גוסטו, שהתמקדה עד כה במשלוחים, פותחת היום מסעדה ראשונה בכיכר רבין בתל אביב - במקום שבו שכנה עד לא מזמן מסעדת נוי.

 

ורדה ניר־המל, מבעלי גוסטו, מציינת כי זה יהיה הסניף הראשון ברשת המתוכננת. “עד סוף השנה אנחנו מקווים לפתוח עוד שני סניפים, האחד באזור רמת החי"ל והשני באחת מהשכונות הצפוניות של תל אביב. יש לנו ביקוש גדול מאוד בשכונות האלה, ואנחנו רוצים להגיע ללקוחות גם באמצעות משלוחים וגם כמסעדה לישיבה".

 

מאיה לביא (לשעבר שפית במסעדת קיוטו בתל אביב) מונתה לשפית של גוסטו, והתפריט יורחב ויכלול, לבד מפיצות, גם מנות נוספות מהמטבח האיטלקי, ארוחות בוקר ועוד. פרטים: פרישמן 90, תל אביב. טל': 1-700-700-919.

  

טאג'ין כבש טאג'ין כבש

 

מרוקו זה כאן. מסעדת אורו במושב גאליה חונכת תפריט חדש, הממשיך את הקו המרוקאי של המסעדה. בין השאר נכללו בתפריט החדש מנות כמו מיני־בורגר טלה קצוץ על צנימי פרינה (לחם מרוקאי) עם עגבניות ופלפלים בשמן ארגן (46 שקל), נתחי בס הסלע מטוגנים ופריכים על סלט קוסקוס, לימונים כבושים, זיתי קלמטה, כוסברה ושום (48 שקל), טאג'ין כבש טנזניה - כתף כבש בבישול אטי עם פירות יבשים, ריבת בצל וקינמון על מצע קוסקוס ביתי (89 שקל), טאג'ין ארטישוקים צעירים במלית בשר עגל קצוץ בקדירת סלרי, לימונים וכוסברה (58 שקל), ועוד. פרטים: תחנת דלק אלון בכניסה למושב גאליה. טל': 08-9316617.

 

1,800 סוגי בירה. מי שמזדמן לברלין ביום שישי הקרוב (7.8) מוזמן להשתתף בפסטיבל הבירה השנתי שייערך בעיר. זהו אחד מאירועי הבירה הגדולים בעולם, ואפשר יהיה לטעום בו כ־1,800 סוגי בירה מ־80 מדינות שונות, בהן גם כאלה שיושקו במסגרת האירוע.

 

הנהלת הפסטיבל, הנערך זו השנה ה־13, צופה שהשנה יגיעו כ־800 אלף מבקרים, שייהנו מהופעות של מוזיקה חיה מעל גבי 18 במות, ומדוכני אוכל שיגישו מנות מסורתיות שהולמות את המשקה. במרכז האירוע השנה יעמדו הבירות הבלגיות. הכניסה לאירוע חופשית, והטועמים יכולים לרכוש את המאג הרשמי של הפסטיבל תמורת 3.5 יורו. כל מילוי שלו ב־200 מ"ל של משקה עולה 1.5 יורו. פרטים: 7–9 באוגוסט. www.bierfestival-berlin.de

בטל שלח
    לכל התגובות
    x