רווח נקי של 9.6 מיליון שקל לריט 1 ברבעון השני
זאת לעומת 7.4 מיליון שקל ברבעון המקביל אשתקד. אי.בי.אי: "החברה נסחרת במכפיל נמוך ומהווה הזדמנות קנייה"
13:01
22.08.10
קרן הנדל"ן המניב ריט 1 פירסמה היום (א') את תוצאותיה הכספיות לרבעון השני של 2010. ה-NOI, הרווח מהשכרת הנכסים, עמד על 25 מיליון שקל לעומת 18.3 מיליון שקל ברבעון המקביל אשתקד. עלייה שנבעה בעיקר מנכסים החדשים שרכשה החברה בתחילת השנה מגזית ישראל.
הרווח הנקי בניטרול הכנסות והוצאות חד פעמיות (FFO) עמד על 10 מיליון שקל לעומת 6.7 מיליון שקל ברבעון המקביל אשתקד, עלייה של 49%.
בשורה התחתונה רשמה החברה רווח נקי בסך 9.6 מיליון שקל לעומת 7.4 מיליון שקל ברבעון המקביל אשתקד. החברה החליטה על חלוקת דיבידנד בהיקף של 18.4 מיליון שקל, בדומה לרווח הנקי שלה במחצית הראשונה של 2010.
שמואל סייד, מנכ"ל ריט 1 ציין היום כי "כניסתה של מניית ריט 1 למדד התל-דיב 20 משקפת את תשואת הדיבידנד הגבוהה של מניית ריט 1 לבעלי המניות, העומדת כיום על כ–7%. אנו ממשיכים לבחון רכישתם של נכסים מניבים על מנת להמשיך לצמוח ולהתרחב".
בבית ההשקעות IBI העניקו לחברה המלצת קנייה וטענו כי החברה איתנה פיננסית ונסחרת במכפיל 0.89 לעומת חברות דומות הנסחרות במכפיל של 1.2-1.


