לבייב ברשימת 10 מותגי התכשיטים המובילים בעולם
יונייטד ברנדס מבברלי הילס הכניסה את תכשיטי לבייב לרשימת מותגי הפרימיום, לצד שמות כמו גראף, קרטייה, בולגרי ובושרון
יונייטד ברנדס מבברלי הילס פרסמה היום את רשימת 10 מותגי תכשיטי הפרימיום המובילים בעולם. "הרשימה הורכבה ממנהלים ויועצים של יונייטד ברנדס", אמר ליייל רוז, נשיא החברה. "הדירוג מבוסס על שלל גורמים שכוללים בין היתר איכות מוצר, עיצוב, ערך ביחס לכסף ואפקטיוויות בשיווק".
את הרשימה סוגרת חברת לבייב. לפניה, נבחרו גראף, קרטייה, הארי ווינסטון, ואן קליף&ארפלס, בולגרי, פרד לייטון, ג'אר, בושרון ודייוויד ווב. מדובר ברשימה אחת מתוך כמה. כך למשל, לבייב לא נכללת ברשימת מותגי תכשיטי היוקרה.
לבייב נחשב למתחרה של מונופול היהלומים דה בירס ואת פריצת הדרך שלו עשה בכרייה וליטוש יהלומים באנגולה. בהיותו בעל השליטה באפריקה ישראל, לבייב עמד בתקופה האחרונה בעין הסערה, לאחר שהחברה ביקשה לפרוס את חובותיה.
השופטת אלשיך אמרה לאחרונה, כי "קיים טעם לפגם בהתנהגותו של לבייב", לאחר שהעביר כסף מהחברה הפרטית ממרונד לבנקים באופן שעשוי להפלות אותם לטובה ביחס לשאר נושי אפריקה ישראל.


