סגור
גלי ירום מוציאה את הסוכר ממיץ התפוזים
30 דקות
30 דקותגלי ירום מוציאה את הסוכר ממיץ התפוזים
שירות כלכליסט |
10:26 | 08.12.24

גלי ירום מילאה תפקידי הנהלה בכירים בתנובה ובטרה, עזבה את העולם התאגידי והצטרפה כמנכ"לית ומייסדת שותפה לסטארט-אפ צעיר בשם בטר ג׳וס, שצמח בחממת הפודטק של שטראוס. בטר ג׳וס פיתחה אנזימים שמפחיתים את הסוכרים שיש במיצים טבעיים, כמו מיץ תפוזים או ענבים, עד לרמה של 80%, מה שמאפשר ליצרני המשקאות הגדולים בעולם להשיק משקאות חדשים בלי להתפשר על הוויטמינים ושאר הרכיבים התזונתיים. שיחה על הפודטק הישראלי בתקופת מלחמה, על התוכניות שלהם לעמוד מאחורי מוצרים בריאים יותר שיופיעו על מדפי המרכולים בעולם בשנים הקרובות, ועל פרויקט ההנצחה שהם לקחו על עצמם, כחלק מהיוזמה שמוביל יזהר שי, שר המדע לשעבר ששכל את בנו בשבעה באוקטובר

פודקאסטים אחרונים
30 דקות
איך ייראה שוק ההנפקות ב-2025שירות כלכליסט 02.02.2025
30 דקות
יזמת האוטוטק שהגיעה להזמנות של רבע מיליארד דולרשירות כלכליסט 26.01.2025
30 דקות
אלון חורי מספר על התקף הלב שהעביר אותו ל"צד האפל"שירות כלכליסט 19.01.2025
30 דקות
על ציונות וסטארט-אפיםשירות כלכליסט 12.01.2025
30 דקות
כך קנינו את ווקמי הישראלית ב-1.5 מיליארד דולרשירות כלכליסט 05.01.2025
30 דקות
העליות והמורדות של קלטורה הישראלית - ומה צופן לה העתידשירות כלכליסט 29.12.2024
30 דקות
חלוץ האיקומרס שרצה לעשות רוק כבדשירות כלכליסט 22.12.2024
30 דקות
הסטארט-אפ שמסייע לחקלאים להוציא יותר מכל דונםשירות כלכליסט 15.12.2024