רווח נקי של 467 מיליון דולר לדלתא איירליינס ברבעון השני
חברת התעופה דיווחה על הרווח הגבוה ביותר שלה בעשור האחרון. ההכנסות עלו ב-17% ל-8.2 מיליארד דולר
15:12
19.07.10
חברת התעופה דלתא אירליינס הפכה הפסד ברבעון השני של שנה שעברה למה שלדבריה הוא הרווח הרבעוני הגבוה ביותר שלה מזה עשור, הודות להכנסה חזקות מעלייה במספר הנוסעים.
חברת התעופה הגדולה בעולם דיווחה היום (ב') על רווח נקי של 467 מיליון דולר, שהם 55 סנט למניה בחודשים אפריל עד יוני, זאת בהשוואה להפסד של 257 מיליון דולר, שהם 31 סנט למניה בתקופה המקבילה אשתקד. ההכנסות עלו ב-17% ל-8.17 מיליארד דולר מ-7 מיליארד דולר בשנה שעברה.
לא כולל הוצאות חד פעמיות, דלתא רשמה רווח של 65 סנט למניה, לעומת זאת האנליסטים העריכו כי הרווח יעמוד על 63 סנט וההכנסות על 8.25 מיליארד דולר.
"אנחנו רואים שיפור חזק בשלבים המוקדמים של ההתאוששות הכלכלית ומאמינים שיש מקום לצמיחה גדולה יותר בהכנסות, שכן הכלכלה ממשיכה להתייצב", אמר נשיא החברה אד בסטיאן.


