פנינה רוזנבלום פותחת חנות ב-eBay: "רוצה למכור למיליוני נשים בעולם"
זהו הניסיון הראשון של רוזנבלום במכירות מקוונות; לדבריה, "האפשרות למכור דרך eBay למדינות שונות ורחוקות היא לא פחות ממרגשת"
18:03
12.01.20
אשת העסקים פנינה רוזנבלום נכנסת למגרש הסחר המקוון ועתידה לפתוח חנות באתר המכירות הבינלאומי eBay, למכירת מוצרי קוסמטיקה ומזון תחת המותג שלה, בהם:מוצרי טיפוח גוף ופנים. ברבעון השלישי אשתקד חתמה רוזנבלום על הסכם שיתוף פעולה עם פלטפורמת המכירה האינטרנטית העתידית של לארי קינג, למכירת מוצרי הCBD (קנבינואיד, רכיב בצמח הקנאביס) לגיל השלישי. עם זאת הפלטפורמה עדיין לא הוקמה, ולכן החנות ב-eBay תהיה הניסיון הראשון שלה במכירות מקוונות.
קראו עוד בכלכליסט:
אנה פלקין, ראש החטיבה העסקית ב-eBay שראל, מזרח אירופה, רוסיה ואפריקה, הוסיפה: "eBay מהווה פלפורמת סחר ללמעלה מ-40 אלף מוכרים ישראלים, ובחירתה של פנינה רוזנבלום לפתוח ב-eBay חנות היא הבעת אמון ביכולת של eBay לפתוח שער למיליוני נשים ברחבי העולם".
על פי נתוני eBay, בכל רגע נתון נסחרים באתר 1.4 מיליארד פריטים, המגיעים ל-184 מיליון רוכשים ברחבי העולם.

פנינה רוזנבלוםצילום: אוראל כהן


