פותח שולחן: הבעלים של קפה קפה פותח מסעדת בשר כשר ראשונה
רונן נמני מקים רשת בשם "לחם בשר". הסניף הראשון, שהוקם בנמל תל אביב בהשקעה של 2.5 מיליון שקל, ייפתח בשבוע הבא
"הרשת תמנה עד עשרה סניפים", אמר אתמול נימני ל"כלכליסט", "ומלבד עוד שני מיקומים בתל אביב, השאר יהיו מחוץ לעיר. בכל סניף יושקעו 1.5–2 מיליון שקל". לדבריו, הרשת תפעל בשיטת הזכיינות, כנהוג בבתי הקפה שבבעלותו. האחראי לקונספט ולניהול בשלב זה הוא חיים אסולין, השף של קפה קפה.
בתוך כך מרחיב נימני את פעילות לבורטוריו די פסטה, רשת מסעדות הפסטה שרכש לפני כחצי שנה. לפני חודשיים פתחה לבורטוריו סניף בקריית חיים וברשותה כבר חוזים חתומים לשבעה מיקומים נוספים, בין השאר בפארק הקרח באילת, צומת אלונים בצפון, רחוב הלל בירושלים, נמל תל אביב, הכרמל בחיפה ושוק האיכרים בשרונה. מסעדות אלו יתווספו לסניפים המקוריים של הרשת ברחוב החשמונאים בתל אביב וברחוב תובל ברמת גן. ההשקעה בסניפים איננה גבוהה במיוחד ומגיעה בממוצע ל־500 אלף שקל, לסניף בן 50–70 מ"ר.