אקזיט לנמרודי: מכר זכויות בפרויקט נדל"ן תמורת 70 מיליון שקל
רוכשת הקרקע שבמתחם העסקים בבני ברק, היא קבוצת רכישה שארגנה קבוצת סופרין, חברה בבעלות קלמן סופרין, המייסד של חברת הנדל"ן ב.ס.ר
10:05
17.06.15
אקזיט להכשרת הישוב: חברת הנדל"ן המניב של משפחת נמרודי המנוהלת על ידי הבן עופר, מכרה היום (ד') 65% מהזכויות בפרויקט נדל"ן שהיא מקדמת בימים אלו על קרקע שבבעלותה במתחם העסקים בני ברק. הכשרת הישוב מכרה למעשה זכויות על 26 קומות מתוך 40 קומות של המגדל עליהן מתוכנן להקים משרדים, שטחי מסחר ודיור מוגן.
קראו עוד בכלכליסט:

הדמיית הפרויקט של הכשרת היישוב. הדמיה – evolve media
הכשרת הישוב לא צפויה לרשום הפסד או רווח בגין העסקה. הקרקע וזכויות הבנייה רשומות בספרי החברה בשווי של 140 מיליון שקל כאשר 80% מהזכויות בפרויקט נמכרו לפי שווי של 105 מיליון שקל. יחד עם זאת, זכויות הבנייה של פרויקט המסחרי והדיור המוגן גבוהות יותר משל המשרדים ומוערכות על ידי החברה בשווי של 35 מיליון שקל ל-20% הנותרים בפרויקט. עלויות הבניה למגדל המשרדים בפרויקט מוערכות ב-530 מיליון שקל. בניית הפרויקט צפויה להתחיל במהלך השבועות הקרובים, ולהערכת הכשרת הישוב תימשך כ-4 שנים.


