$
פרסום ושיווק

תבליני מימון ממתגת מחדש את מוצריה, לראשונה מאז 1922

האריזות ידגישו כי המוצרים הם 100% תבלין ואינם מעורבבים עם חומרים אחרים

גיל קליאן 09:03 14.03.13

 

לראשונה מאז הקמת החברה ב־1922 - תבליני מימון ממתגת את מוצריה מחדש. ל"כלכליסט" נודע כי החברה החלה להפיץ בנקודות המכירה אריזות חדשות, שמדגישות בין השאר כי מוצרי מימון הם 100% תבלין ואינם מעורבבים עם חומרים אחרים (כמו עמילן, מונוסודיום גלוטמט ועוד).

 

היוזמה של החברה באה לבדל את מוצריה מאלה של המתחרים.

 

התווית "100% טהור" תופיע על כל המוצרים שאינם תערובת תבלין, ולצדה תצוין גם ארץ הגידול של כל תבלין לצד סקירה קצרה של אופן השימוש באותו תבלין.

 

 

לדברי סמנכ"ל הפיתוח העסקי של החברה המשפחתית כפיר מימון, "היתה לנו התלבטות ארוכה אם לשנות את הנראות של המוצרים. חששנו שלא יזהו את המוצרים".

 

תבליני מימון
תבליני מימון צילום: אוהד קידן

 

אך בסופו של דבר החליטה החברה כי הצהרה גלויה על הרכב המוצר תוכל אולי לבדל אותו מול יצרני התבלינים האחרים כיצרן איכותי. כמו כן, החברה הגדילה את מגוון התבלינים המשווקים בשקית ניילון כדי לתת מענה ללקוחות שלא מעוניינים

לשלם תוספת על אריזת פלסטיק או על מטחנה, וכן תשיק אריזות מוגדלות של תבלינים פופולריים - אריזות 400 גרם לפפריקה מתוקה ופפריקה מרוקאית, ואריזות 250 גרם לתבלינים הנמכרים ביותר בישראל - כמון, כורכום, פלפל שחור טחון, פלפל שחור גרוס, תיבול לגריל עוף, מלח לימון ופפריקה הונגרית חריפה.

 

שוק התבלינים גלגל לפי נתוני סטורנקסט כ־120 מיליון שקל בשנת 2012. עונת השיא של מכירות התבלינים היא חג הפסח, אז בוחרים לקוחות רבים כחלק מניקיון הפסח גם לזרוק את התבלינים הישנים שנצברו במטבח לאורך השנה ולהחליפם בחדשים.

 

תבליני מימון מחזיקה בנתח שוק של 28.7% משוק התבלינים והיא מובילת הקטגוריה באמצעות המותג העצמי שלה. כמו כן

x