$
שוק ההון

אאורה: בוחנים פניה לבית משפט בבקשה להקפאת הליכים

זאת עקב זימון אסיפת מחזיקי אג"ח, אשר דרשו העמדה לפירעון מיידי של אגרות החוב של החברה

שי סלינס 11:03 01.12.11

 

אאורה הודיעה היום (ה') כי היא בוחנת את האפשרויות המשפטיות העומדות בפניה להגנה על החברה בפני הנושים, ובכלל זאת פניה לבית המשפט בבקשה להקפאת הליכים.

 

מהלך זה של החברה הגיע האחר זימון אסיפת מחזיקי אג"ח, אשר מצדם דרשו העמדה לפירעון מיידי של אגרות החוב של החברה.

 

עוד עולה מהדיווח של החברה כי בשיחות שמתקיימות ב-24 השעות האחרונות גובשה הסכמה עקרונית לפיה מחזיקי אגרות חוב של החברה יתמכו בבקשה כזו, וכי החברה תעדכן את ציבור המשקיעים בהקדם.

 

אתמול פרסמה החברה כי ברבעון השלישי רשמה הפסד ענק של 42.6 מיליון שקל, לעומת הפסד של 12.4 מיליון שקל ברבעון המקביל. אורה ציינה בדוחות הכספיים כי היא עדיין לא השלימה את דרישות ההון העצמי לחלק השני של פרויקט הגנים התלויים שלה ביהוד, זאת למרות שמכרה כבר 59 דירות בפרויקט וקיבלה ליווי פיננסי בהיקף של 385 מיליון שקל (כולל אשראי בגין ערבויות חוק מכר) בריבית פריים בתוספת מרווח של 0.95%.

x