$
שוק ההון

נייר חדרה גייסה 160 מיליון שקל במרכז המוסדי בריבית המקסימום

שיעור הריבית לאג"ח נקבע על 5.85%, וייקבע סופית במכרז הציבורי. המשקיעים המוסדיים הזרימו במכרז ביקושים של 360 מיליון שקל

שהם לוי 12:50 20.05.10

 

נייר חדרה קיבלה הזמנות מוקדמות ממשקיעים מוסדיים לרכישת איגרות חוב בהיקף של 160 מיליון שקל במסגרת המרכז המוסדי שקיימה. הריבית שנקבעה במכרז תעמוד על 5.85%. בסך הכל קיבלה החברה הזמנות בהיקף של 360 מיליון שקל שהיוו ביקושי יתר של פי 5.

 

שיעור הריבית הסופי של האג"ח ייקבע במכרז הציבורי אך זה לא יעלה על 5.85% לשנה.

 

האג"ח שהונפקו דורגו בדירוג 'A+' עם אופק דירוג שלילי על ידי חברת הדירוג מעלות S&P. החתמים בהנפקה היו: כלל פיננסים, לידר, אקסלנס חיתום, רוסאריו, ברק קפיטל ודיסקונט חיתום.

 

דירקטוריון החברה אישר בהמשך לתוצאות המכרז למשקיעים מוסדיים את הגדלת הגיוס המתוכנן שעמד על 75 מיליון שקל ל-200 מיליון שקל.

 

לדברי עופר בלוך, מנכ"ל קבוצת נייר חדרה, "אנו שבעי רצון מתוצאות ההנפקה, המעידות על האמון הרב שרוחשים המשקיעים לקבוצה ולחוסנה הפיננסי. ההון שגויס בהנפקה מיועד למחזור חוב והמשך צמיחה של הקבוצה".

x