חשיפה: מסחר במניות בעמלות נמוכות
סוחר במניות ומשלם עמלות גבוהות? מתברר שהדבר אינו מחויב המציאות. מיהם אלה שמשלמים הרבה פחות ממך? כיצד הם עושים זאת? והכי חשוב, איך אתה יכול להצטרף אליהם?
האם גם אתה מרגיש כי העמלות שגובים ממך מונעות ממך להצליח במסחר במניות ולעיתים רבות נוגסות ברווחים שלך? אתה בהחלט צודק.
אם אתה פעיל בבורסה האמריקאית, ועוד יותר מכך - אם אתה סוחר גם בטווח הקצר, אתה וודאי רוצה להרוויח כסף והרבה, ואי אפשר להאשים אותך, הרי בדיוק בגלל זה הגעת לתחום המסחר במניות! אלא מה, מתברר שהגורמים המתווכים בינך ובין וול סטריט גם הם רוצים להרוויח הרבה - גם אם זה על חשבונך...
החדשות הטובות הן, שפני הדברים יכולים להשתנות. מהיום גם אתה יכול להצטרף למאות סוחרים מרוצים המבצעים עסקאות בבורסות האמריקאיות בעמלות מצחיקות, לא משלמים עמלות מינימום ועמלות אי-ביצוע, והכי חשוב, עושים כסף והרבה.
מי הם אלה שמשלמים פחות ממך?
תתפלא לדעת שלא מדובר באנשים עם קשרים מיוחדים בבנק או בבורסה. מדובר באנשים כמוך שסוחרים מהמשרד או מהבית. מה הסוד שלהם? הם גילו את יתרונות המסחר במניות דרך Colmex - חברת שירותי הברוקראז' הגדולה והמבוססת, הפועלת בישראל כבר שנתיים ואשר בשקט בשקט עברו אליה מאות סוחרים מרוצים.
איך הם עושים את זה? באמצעות קולמקס הם מפקידים את כספם בשקלים בבנק ישראלי, ומיד מתחילים לסחור בעמלת מכירה וקנייה מהנמוכות בעולם - סנט למניה בלבד, עמלה זניחה בתהליך קבלת ההחלטות לאיזו מניה להיכנס ומאיזו לצאת.
מאחר שהעמלות זולות כל כך הן גם לא "נוגסות"ברווחים, ומכיוון שגם עמלת המינימום היא נמוכה מאוד (דולר וחצי לעסקה) הסוחר אינו מרגיש "מחויב" לקנות כמות גדולה, ויכול לסחור בכמות המתאימה לו ולנהל את הטרייד בצורה רציונלית, רגועה ונינוחה.
חשוב גם לציין שבניגוד למערכות מסחר אחרות, במסחר דרך קולמקס, פשוט אין עמלת אי-ביצוע, והסוחר יכול לבצע כמות גדולה של פעולות ממתינות מתוחכמות היכולות להניב לו רווח, ללא חשש כי במקרה שהמניה לא תפרוץ ייאלץ לשלם עמלה.
"את ההבדל מרגישים מיד"
"את ההבדל מרגישים מיד" אומר דוד גולדמן, סוחר מצליח במניות העובד כבר שנה עם קולמקס. "אחת הנקודות המרכזיות להצלחתו של סוחר לטווח קצר במניות היא מסחר בעמלות זולות", מספר גולדמן. הוא מוסיף כי פעמים רבות משקיע נכנס למניה ומתחרט משום שהיא עובדת נגדו, אך "נתקע" איתה ולא מוכר בגלל העמלות הגבוהות.
אך זה לא הכל. לדבריו, פעמים רבות הסוחר מצליח לייצר רווח מהמסחר, אך העמלות היקרות הופכות אותו ממרוויח למפסיד. "שלא לדבר על כך שמאחר שבישראל נהוג לגבות עמלות מינימום יקרות כל כך, הסוחר נאלץ לקנות מניות בכמות גדולה ממה שהוא יכול להתמודד עימה מנטלית. בנוסף, עמלות אי ביצוע מונעות ממנו לבצע פעולות ממתינות העשויות לעזור לו בלקיחת מניה בנקודה קריטית", הוא מוסיף.
"לדוגמה" מספר גולדמן, "כשהייתי קונה או מוכר 200 מניות של טבע הייתי משלם 100 ש"ח בכל עסקה. כיום אני משלם פחות מ-8 ש"ח. זה הבדל עצום, לא רק בכסף אלא בתחושת החופש לסחור שיש לי כשאני עובד דרך קולמקס".
גולדמן מוסיף כי לקולמקס יתרונות ייחודיים ההופכים אותה לכלי ידידותי יותר עבור המשתמש הישראלי: "יתרונות כמו הפקדה בשקלים, אפשרות לקבלת ערבות בנקאית והדרכה וליווי בעברית ע"י נציג ישראלי הופכים את שירותי חברת קולמקס למשהו שלי כישראלי הרבה יותר קל להשתמש בו".
גרפים בזמן אמת ללא תוספת מחיר
גולדמן והסוחרים של קולמקס לא לבד. סוחרים בכל רחבי העולם נהנים מיתרונותיה של קולמקס והתוצאות בהחלט ניכרות בשטח. עובדה: הסוחרים דרך קולמקס נהנים מעמלות נמוכות, גרפים בזמן אמת, הגדרת יעדי רווח והפסד לביצוע אוטומטי, ראש שקט ובשורה התחתונה - רווחים גבוהים ומסחר משתלם בהרבה. מהיום, גם אתה יכול: מסחר במניות בעמלות נמוכות ומשתלמות! 100 פעולות ראשונות חינם!
בימים אלה מרחיבה קולמקס את פעילותה בארץ, וכדי להציג לסוחרים ומשקיעים רבים ככל האפשר את יתרונותיה היא מציעה קורס חינם ו-100 פעולות ראשונות במתנה. המבצע הוא למספר מוגבל של מצטרפים, בהפקדה מינימלית של 3,000 דולר בלבד!
לקבלת מידע נוסף ללא התחייבות - לחצו כאן


