מילון כלכליסט
מאפיית נינה
מאפיית נינה  
 

פיתה סטייל: מאפיית נינה תשיק בתערוכת ישראפוד מוצרים חדשים לאירוח ואפיה

מאפיית נינה תשיק סדרת מוצרים חדשה בתחום המזון לאירוח ואפיה בתערוכת ישראפוד הנערכת במסגרת שבוע המזון ותעשיות האירוח

19.11.15

אומנות הפיתה: מקלות פיתה בטעמים, פיתה קוקטייל-פיתות זעירות לקבלות פנים ואירוח יוקרתי, מאפים מגוונים - מאפיית נינה חוגגת 80 שנות אפיית ארטיזן של פיתות, החל מהפיתות הפשוטות האהובות על הציבור הישראלי, דרך חטיפי פיתה, פיתה קוקטייל למילוי קל בקבלות פנים ואירוח יוקרתי ועד לפיתה סופלאקי – בסיס מבצק פיתה עליו יוצקים תוספות המשמש למגוון מאפים. מאפיית נינה תשיק סדרת מוצרים חדשה בתחום המזון לאירוח ואפיה בתערוכת ישראפוד הנערכת במסגרת שבוע המזון ותעשיות האירוח, המהווה את זירת ההתכנסות המקצועית הבינלאומית הגדולה בישראל בתחום.

 

שבוע תעשיות המזון והאירוח - ג' – ה' - 24-26 בנובמבר 2015 - גני התערוכה בתל אביב.

 

מאפיית נינה שנוסדה בשנת 1936 ואשר מתמחה באפיית פיתה ארטיזן כבר 80 שנה, תשיק בתערוכת ישראפוד 2015, הנערכת במסגרת שבוע המזון ותעשיות האירוח בישראל, מוצרים חדשים ומשודרגים המתבססים על בצק הפיתה ואשר מיועדים לקוקטיילים, קבלות פנים ואירוח יוקרתי.

 

בין המוצרים החדשים שתשיק מאפיית נינה בתערוכה ניתן למצוא מקלות פיתה (bread sticks) בטעמים. מדובר במקלוני פיתה המתובלים בטעמים שונים כגון זעתר, פיתה מחיטה מלאה וכו', מוצר של החברה אשר משווק בארצות רבות ברחבי הגלובוס ומעתה ישווק גם בישראל.

 

מוצר נוסף שיושק בתערוכה הוא פיתה קוקטייל (finger food), מדובר בפיתה זעירה אלגנטית המשמשת למילוי קל ואשר מוגשת במסיבות קוקטייל, קבלות פנים ואירוח יוקרתי.

 

פיתה סופלאקי היא מוצר חדש נוסף שמאפיית נינה תשיק בישראפוד. מדובר בבסיס מאפה המשמש כמצע עליו ניתן להוסיף תוספות מגוונות כגון בשר, ירקות, אנטיפסטי, תיבול פיצה וגבינות ועוד. בנוסף, מאפיית נינה תציג בתערוכה הצעות הגשה מעניינות וחדשות. שף מטעם המאפייה יגיש טעימות במקום לקהל אשר יגיע לביתן מאפיית נינה כדי להמחיש את הטעמים החדשים, טיב ואיכות המוצרים.

 

מאפיית נינה
מאפיית נינה

המוצרים החדשים של מאפיית נינה מיועדים לתחום המקצועי והמוסדי בישראל: קייטרינג, אולמות אירועים ,בתי קפה, מסעדות וכו'.

 

חשוב לציין כי כל המוצרים של המאפיה מיוצרים בשיטת ארטיזן. כלומר, מלחם מחמצת הנאפה בתהליך ארוך וממושך בתנור אבן מיוחד, ללא חומרים משמרים או משפרי אפיה וללא סוכר כלל.

כל אלו מקנים לפיתה את טעמה היחודי ואת המרקם המאפיין אותה.

 

במסגרת שבוע תעשיות המזון והאירוח בישראל תתקיימנה השנה 4 תערוכות מקצועיות במקביל:

ישראפוד - תערוכת המזון והמשקה הבינלאומית המקצועית והגדולה בישראל.

Bake & Cake - התערוכה המקצועית לציוד, חומרים ומוצרי אפייה לענף הקונדיטוריות.

הוטקס - התערוכה הבינלאומית לענפי האירוח, הקמעונאות והשוק המוסדי בישראל.

קיטקס - התערוכה הבינלאומית לטכנולוגיות, ציוד ושירותים למטבח המקצועי.

 

שבוע תעשיות המזון והאירוח מאורגן על ידי קבוצת שטיר, אחת החברות המובילות בארץ בתחום התערוכות המקצועיות, בחסות משרד הכלכלה ולשכת המסחר תל אביב והמרכז, בגני התערוכה בת"א. שבוע תעשיות המזון והאירוח מהווה את הבמה המרכזית למפגש מקצועי בו נרקמות עסקאות ונוצרים קשרי מסחר בין יצרנים ויבואנים בתחום המזון והמשקה לבין אנשי הענף המייצגים את השוק המקצועי והמוסדי, השוק המאורגן והשוק הפרטי כמו גם למידה והעשרה.

 

שבוע המזון | 24 - 26 בנובמבר 2015 | גני התערוכה תל אביב

 

שעות פתיחת התערוכה:ימים ג'-ד' – 12:00 – 20:00, יום ה' – 10:00-18:00

הזמנות לקהל מקצועי בלבד. לקהל הרחב – כניסה – 100 ₪.

 

 

 

 
זהו ערוץ פרסומי והידיעות הינן באחריות המפרסמים בלבד. לכלכליסט אין אחריות על תוכן הידיעות המפורסמות