שימו לב, אתר זה עושה שימוש בעוגיות על מנת להבטיח לך את חוויית הגלישה הטובה ביותר. קראו עוד הבנתי
פרסום ושיווק

טרנדים חדשים בשיווק: הקמח הירוק

טעמו של הקמח ניטרלי לחלוטין, כמו קמח רגיל. הסיבה: הקמח הזה מיוצר מבננות ירוקות ולא בשלות שנטחנות לאבקה

גיל קליאן 08:3511.03.15

קמח בננה הוא אולי מוצר מוכר אם אתה חי באפריקה, אבל בעולם המערבי מדובר על חידוש - ואולי על בשורה חדשה לשוק צרכני המוצרים ללא גלוטן. החברה שמנסה להביא את הבשורה היא חברת מזון חדשה מיוטה, ארה"ב, בשם Wedo. היא לקחה את הטכניקה מאפריקה ואת הבננות מאמריקה הלטינית, ומנסה למצוא לקוחות בארה"ב ואירופה.

 

קמח בננה קמח בננה

 

ללקוחותיה היא מנסה למכור בשורה של קמח ללא גלוטן, שעשיר באשלגן ובכל החומרים המזינים שנמצאים בבננה. טעמו של הקמח ניטרלי לחלוטין, כמו קמח רגיל. הסיבה: הקמח הזה מיוצר מבננות ירוקות ולא בשלות שנטחנות לאבקה. מעבר ליתרונות התזונתיים של הקמח, הוא מנסה להציע שלל יתרונות סביבתיים וחברתיים. בחברה מסבירים כי הקמח מיוצר מבננות ירוקות שעד היום הושלכו לזבל, אם בגלל צורתן או בשל פרמטרים אחרים. במקביל, דרך קשרים עם פרויקט לתרומת מזון לרעבים, בחברה מבטיחים שעל כל חבילת קמח שלקוח קונה, מישהו רעב בעולם יקבל ארוחה. לערכים האלה יש מחיר, וקמח הבננה של החברה נמכר כיום בכ־10 דולר ל־450 גרם קמח. לשם השוואה, אריזה בגודל דומה של קמח טפיוקה ללא גלוטן באתר האינטרנט של שופרסל עולה 5.9 שקלים.

 

מה חדש? קמח בננה, מזין וללא גלוטן

השורה התחתונה: מוצר עם ערכים יפים, שיש להם מחיר גבוה

בטל שלח
    לכל התגובות
    x