$
בשולי החדשות

תכירו את הלהיט היפני החדש: כריך קיט קט

המטבח היפני לא מפסיק לייצר שילובים קולינריים מוזרים ונועזים; האחרון שבהם הוא חטיף קיט קט דחוס בין שתי פרוסות לחם בתוספת קצפת וקליפות תפוז שנמכר ברשת פירסט קיצ'ן; ברשתות החברתיות נרשמו כבר תגובות נלהבות

שירות כלכליסט 21:0227.03.15
ביפן כבר מגישים פיצת מיונז והמבורגר מקרוני ושרימפס, אך נראה שהמדינה העלתה שוב את רף המאכלים המוזרים, וכעת רשת מזון מהיר החלה להציע את כריך הקיט קט. הכריך שנכנס בשבוע שעבר לתפריט של רשת פירסט קיטצ'ן נמכר ב-220 ין (1.81 דולר) והוא כולל חטיף קיט קט הדחוס בין שתי פרוסות לחם כשמעליו מרוחה קצפת ובתוספת קליפות תפוזים.

 

הקיט קט בו משתמשים אינו הרגיל אלא חטיף המיועד מראש לטבילה בקפה. כתוצאה מכך, הכריך פריך יותר.

 

האמיצים שכבר טעמו את המעדן, מיהרו כמובן להגיב בטוויטר, ורוב התגובות קובעות כי המנה, "טעימה יותר מכפי שציפו".

 

ג'ייסון ליוואי לדוגמה כתב בחשבון הטוויטר שלו: "שבת בצהריים בטוקיו. נהנה מכריך קיט קט. זה מעולה". משתמש נוסף צייץ: "אני אוכל כריך קיט קט. הוא נהדר".

 

עם זאת, ברשת המזון המהיר מדגישים כי המנה תהיה זמינה לזמן מוגבל בלבד.

 

יפן ידועה כבעלת חיבה מוזרה מעט לחטיף השוקולד, ובמדינה אפשר למצוא טעמי קיט קט ייחודיים כמו ניצת הדובדבן, מלון, סויה ותה ירוק.

 

כריך הקיט קט של פירסט קיצ'ן. הקיט קט בו משתמשים אינו הרגיל אלא חטיף המיועד מראש לטבילה בקפה וכתוצאה מכך, הכריך פריך יותר כריך הקיט קט של פירסט קיצ'ן. הקיט קט בו משתמשים אינו הרגיל אלא חטיף המיועד מראש לטבילה בקפה וכתוצאה מכך, הכריך פריך יותר צילום: first-kitchen.co.jp

 

בטל שלח
    לכל התגובות
    x