תכירו את הלהיט היפני החדש: כריך קיט קט
המטבח היפני לא מפסיק לייצר שילובים קולינריים מוזרים ונועזים; האחרון שבהם הוא חטיף קיט קט דחוס בין שתי פרוסות לחם בתוספת קצפת וקליפות תפוז שנמכר ברשת פירסט קיצ'ן; ברשתות החברתיות נרשמו כבר תגובות נלהבות
- רק ביפן: עלייה בביקוש לניידים פשוטים על חשבון הסמארטפונים
- לא רק גוף זר בנאגטס: מקדונלד'ס ביפן חשפה עוד 3 מקרים של בעיות במזון
- דג טונה במשקל 180 ק"ג נמכר בשוק הדגים ביפן ב-37 אלף דולר
הקיט קט בו משתמשים אינו הרגיל אלא חטיף המיועד מראש לטבילה בקפה. כתוצאה מכך, הכריך פריך יותר.
האמיצים שכבר טעמו את המעדן, מיהרו כמובן להגיב בטוויטר, ורוב התגובות קובעות כי המנה, "טעימה יותר מכפי שציפו".
ג'ייסון ליוואי לדוגמה כתב בחשבון הטוויטר שלו: "שבת בצהריים בטוקיו. נהנה מכריך קיט קט. זה מעולה". משתמש נוסף צייץ: "אני אוכל כריך קיט קט. הוא נהדר".
עם זאת, ברשת המזון המהיר מדגישים כי המנה תהיה זמינה לזמן מוגבל בלבד.
יפן ידועה כבעלת חיבה מוזרה מעט לחטיף השוקולד, ובמדינה אפשר למצוא טעמי קיט קט ייחודיים כמו ניצת הדובדבן, מלון, סויה ותה ירוק.