$
עולם

נמס בכוס: תשכחו מזיפ, מעכשיו יש אבקת בירה להכנה מיידית

מבשלת בירה באלסקה טוענת כי המציאה פטנט לתרכיז בירה. התוצאה - בטעם של "בירת בוטיק מעולה". ואיך מוסיפים לה את הבועות?

סוכנויות הידיעות 22:27 15.08.13

 

טיולים בטבע ובירה יכולים להיות שילוב מצוין. הבעיה מתחילה כשצריך להתחיל לסחוב שישיית פחיות בירה בנוסף לכל הציוד.  אך כעת מסתמן נמצא הפיתרון - בירה אינסטנט. על כך מדווח ההאפינגטון פוסט.

 

הממציאה - מבשלת "פאט בקונטרי" (Pat's Backcountry Beverages) מאלסקה שבארה"ב, טוענת כי תרכיז הבירה לא מיוצר מבירה שיובשה כי אם "פטנט ייחודי שבו יש תהליך של בישול בירה עם מעט מאוד מים ובקרה מלאה של תהליך התסיסה". התוצאה אמורה להיות בטעם של "בירת בוטיק מעולה". כל שקיק בירה מכיל חצי ליטר בירה.

 

בירה. מעכשיו גם נמסה בכוס
בירה. מעכשיו גם נמסה בכוסצילום: שאטרסטוק

 

בעליה של המבשלה, פאט טאטרה, אומר כי הבירה עשויה משעורה, מים, כשות ומשמרים בלבד. מי שייכנס למבשלה, הוסיף, יראה את כל הציוד השגרתי להכנת בירה וכן עוד מספר פריטים שנראים כמו מתוך סרט מדע בדיוני "שם נמצאת הטכנולוגיה הייחודית שלנו המאפשרת להכין את הבירה".

 

את הבועות מוסיפים לבירה באמצעות ידית בראש המתקן המיוחד להכנת הבירה. יש לציין שהבירה אינה בעלת הגוון הענברי האופייני למשקה אלא שקופה.

x