וירג'ן גלקטיק חנכה בניו מקסיקו את נמל התעופה החללי הראשון בעולם
מייסד וירג'ן, ריצ'רד ברנסון, וילדיו יהיו הנוסעים המסחריים הראשונים שיטוסו לחלל דרך שדה התעופה החדש
חברת וירג'ן גלקטיק עשתה השבוע היסטוריה בעת שחנכה במדינת ניו מקסיקו בארה"ב את נמל התעופה החללי הראשון בעולם, שייקרא "ספייס פורט אמריקה". העבודה על הפרויקט הזה נמשכה 6 שנים ומעבר לעובדה שמדובר בנמל תעופה שמטיס את העוברים בו לחלל, מדובר ביצירת אומנות עיצובית של ממש.
"היום זהו יום נוסף של עשיית היסטוריה עבור וירג'ן אטלנטיק", אמר סר ריצ'רד ברנסון, מייסד וירג'ן, והוסיף: "נמצאים עמי אנשים מדהימים שעזרו לנו ליצור פלח תעשייה חדש שלם, שיאפשר לאנשים לטוס באופן בטוח וידידותי לסביבה לחלל". ברנסון וילדיו, סאם והולי, יהיו הנוסעים המסחריים הראשונים שיטוסו לחלל דרך שדה התעופה החדש.

לאחרונה חתמה וירג'ן על עסקה חדשה עם נאס"א, שחכרה ממנה שלוש טיסות שכר למטרות מחקר לחלל, עסקה ששוויה עומד על 4.5 מיליארד דולר. עד כה שילמו 150 בני אדם פקדונות על כרטיסי טיסה לחלל, כאשר כל כרטיס עולה 200 אלף דולר. 430 נוסעים נוספים שריינו לעצמם מקומות לטיסות הבאות.


