נציגות האג"ח של אי.די.בי מבקשת לפגוש את נוחי דנקנר
ל"כלכליסט" נודע כי זו היתה אחת הדרישות של נציגות מחזיקי האג"ח שדרשו בנוסף הזרמה של 500 מיליון שקל מצד דנקנר. בפגישה הבוקר בחברה וכי כבר בפגישה קיבלו אינדיקציות כי דנקנר ייפגש עמם עוד השבוע
15:45
17.02.13
נציגות האג"ח של אי.די.בי אחזקות מבקשת לפגוש את בעל השליטה נוחי דנקנר. ל"כלכליסט" נודע כי זו היתה אחת הדרישות של נציגות מחזיקי האג"ח בפגישה הבוקר בחברה וכי כבר באותה פגישה קיבלה הנציגות אינדיקציה כי דנקנר יפגש עמם עוד השבוע.
קראו עוד בכלכליסט:
נציגות מחזיקי האג"ח, בה חברים יואב ערמוני (גלעד), יוני שר (הראל) ואקסלנס, הציגה בפגישה הצעה נגדית לזו שהעבירה אי.די.בי בחמישי האחרון. הדרישה של הנציגות היא להזרמה של 500 מיליון שקל מצד דנקנר בעוד שנכון לעכשיו מוכן האחרון להזרים 350 מיליון שקל, ו-110 מיליון בתשלומים דחויים ל-4 שנים.

נוחי דנקנר צילום: אוראל כהן
באי.די.בי דחו את ההצעה מייד וטענו כי היא איננה מעשית. עם זאת, פגישה נוספת נקבעה ליום שלישי הקרוב והמשא ומתן נמשך. במקביל, צפויים אנשי נציגות אחזקות לפגוש שוב את חברי נציגות אי.די.בי פתוח, שעשויים לשפר את הצעתם המקורית.


