$
שוק ההון

פועלים השיק את חטיבת השווקים הפיננסיים

החטיבה השלימה את איחוד כל חדרי המסחר של הבנק תחת החטיבה בניהולה של ענת לוין

מישל אודי 09:29 22.01.12

 

חטיבת ה-Global Treasury של בנק הפועלים השלימה את השלב הראשון בשינוי הארגוני, במסגרתו אוחדו חדרי העסקאות והמערכים התפעוליים התומכים תחת חטיבה אחת. כ-400 עובדי החטיבה, התכנסו לאירוע השקה, שבמהלכו נחשף גם שמה החדש: חטיבת שווקים פיננסיים.

 

ענת לוין, משנה למנכ"ל, הממונה על חטיבת שווקים פיננסיים, אמרה במהלך האירוע: "אנו מציינים את השלמת השלב הראשון באיחוד חדרי העסקאות – שלב חשוב במימוש החזון של הבנק לבסס את המובילות שלו בתחומי המסחר והברוקראז', לפתח את פלטפורמות המסחר והסליקה המקצועיות והמתקדמות ביותר ולשרת בצורה הטובה יותר את הצרכים המורכבים של לקוחותיו".

 

חטיבת שווקים פיננסיים מנהלת את הנכסים הפיננסיים של הבנק והנזילות. פעילות המסחר והברוקראז' במסגרת החטיבה, הכוללת מעתה את כל חדרי העסקאות בבנק, מתבצעת מול לקוחות הבנק ומול מוסדות פיננסיים בארץ ובעולם.
x