$
שוק ההון

הרשי פרידמן מפנק: שכר חודשי של 84 אלף שקל ליו"ר אזורים ל-70% משרה

בעל השליטה בחברת הנדל"ן מבקש את אישור בעלי המניות להסכם העסקתו של רותם רביבי, שבנוסף יזכה לאופציות בשווי של 640 אלף שקל

שי סלינס 17:38 06.12.11

 

הרשי פרידמן, בעל השליטה (64%) בחברת הנדל"ן אזורים ביקש היום את אישורם של בעלי מניות החברה על מנת לאשר את הסכם העסקתו של יו"ר החברה רותם רביבי.

 

לפי ההסכם החדש רביב, המשמש כיו"ר החברה ב-70% משרה, יזכה לשכר חודשי בעלות של 84 אלף שקל, בנוסף ל-489 אלף אופציות הניתנות להמרה ב-489 אלף מניות במחיר המרה של 10.77 שקל. בסך הכל יהנה רביב מאופציות בשווי של 640 אלף שקל. כמו כן יהיה רביב זכאי לבונוס שנתי בשיעור של 0.7% מהרווחים השנתיים של החברה.

 

פרידמן, יהודי חרדי מקנדה, רכש את השליטה באזורים במרץ השנה תמורת 300 מיליון שקל. פרידמן רכש את השליטה באזורים מידי מזרחי טפחות , הנושה הגדול ביותר של שעיה בוימלגרין, במחיר שהעניק לחברה שווי שוק של כ-480 מיליון שקל. כיום נסחרת איזורים בשווי שוק של 218 מיליון שקל בלבד.

 

 

x