UBS על סקטור הגז הישראלי: ממליצים על ישראמקו, דלק קידוחים ורציו
זאת על רקע שיחת האנליסטים של נובל אנרג'י מוקדם יותר השבוע. בבנק ההשקעות צופים אפסייד של 20% לדלק קידוחים ו-31% לרציו
בנק ההשקעות UBS הוציא היום (ה') המלצה לסקטור הגז הישראלי וזאת לאחר שיחת האנליסטים שקיימה מפעילת הקידוחים נובל אנרג'י ביום שלישי האחרון.
ב-UBS אמנם הורידו המלצה לדלק אנרגיה ל"נייטרלי" מ"קנייה" אך העלו את מחיר היעד של המניה מ-1,400 שקל ל-1,688 שקל - אפסייד של 8.7% למחיר המניה בשוק. לדלק קידוחים מחיר היעד עלה ל-16.3 שקל - אפסייד של 20%, לאבנר מחיר היעד החדש עומד על 2.9 שקלים, לרציו עלה מחיר היעד לפי הבנק ל-49 אגורות - אפסייד של 31% וישראמקו זכתה למחיר יעד חדש העומד גם הוא על 49 אגורות.
נובל אנרג'י, קבלנית קידוחי הגז שמול חופי ישראל ושותפה עיקרית במאגרים, בישרה שעל פי ממצאים ראשונים מאגרי הגז שמול קפריסין מכילים בין 3 ל-9 TCF (טריליון רגל מעוקב) גז טבעי. במקביל עידכנה נובל כי כמות הגז בקידוח תמר עלתה מ-8.4 TCF ל-9 TCF. לדלק קידוחים ולאבנר אופציה לרכישת 15%, כ"א מהזכויות בקידוח.


