זינוק של 43% ברווח הנקי של בלאקרוק בזכות גידול בנכסים המנוהלים
הרווח הנקי של בלאקרוק עמד על 619 מיליון דולר, או 3.21 דולר למניה, זאת בהשוואה לרווח נקי של 432 מיליון דולר, או 2.21 דולר למניה בשנה שעברה
13:59
20.07.11
בלאקרוק, חברת ניהול הנכסים הגדולה בעולם, הודיעה כי הרווח הנקי שלה ברבעון השני זינק ב-43% בעקבות זינוק בהיקף הנכסים המנוהלים והעמלות שהיא גובה מהם.
הרווח הנקי של בלאקרוק עמד על 619 מיליון דולר, או 3.21 דולר למניה, זאת בהשוואה לרווח נקי של 432 מיליון דולר, או 2.21 דולר למניה בשנה שעברה. בניכוי השפעות חד פעמיות עמד הרווח של בלאקרוק על 3 דולר למניה, גבוה מחציון התחזיות של 13 אנליסטים שהשתתפו בסקר של בלומברג - 2.89 דולר למניה.
חברת ניהול הנכסים שרכשה את ברקליס גלובל אינווסטורס בדצמבר 2009 כדי לספח לעצמה קרנות סל המנהלות נכסים, איגרות חוב וקרנות גידור, הודיעה כי היקף הנכסים שהיא מנהלת עלה ב-0.3% ל-3.66 טריליון דולר. מנכ"ל החברה, לורנס די. פינק אמר בחודש אפריל כי הפדיונות הקשורים לעסקת BGI כבר מאחורי החברה


