אייסקיור השלימה מכירה של טיפול בהסרת גידולים בשד תמורת מאות אלפי שקלים
על פי ההסכם תשמש UMS מפיצה של המערכת שפיתחה אייסקיור ושל המחטים המתכלות לשימוש חד פעמי
אייסקיור השלימה מכירה ראשונה של 3 מערכת ה- IceSense3 שפיתחה לטיפול בהסרת גידולים בשד, כך עולה מהודעה שפרסמה היום חברת המכשור הרפואי. על פי ההערכות בשוק היקף העסקה עומד על מאות אלפי שקלים.
את המערכות כמו גם עשרות מחטים מתכלים סיפקה אייסקיור לחברת UMS המספקת שירותים רפואיים ניידים בתחום בריאות האישה, למרכזים רפואיים בארה"ב. העסקה היא כחלק מהסכם שנחתם בין אייסקיור ל-UMS.
על פי ההסכם תשמש UMS מפיצה של המערכת שפיתחה אייסקיור ושל המחטים המתכלות לשימוש חד פעמי , בשוק השירותים הרפואיים הניידים ב-50 מדינות ברחבי ארה"ב ללקוחות קצה שהינם מרפאות ורופאים העוסקים בטיפולי הסרת גידולים בשד באמצעות מוצר החברה.
"שיתוף הפעולה עם חברת UMS, אשר הנה אחת מהספקיות המובילות בענף מאפשר לנו גישה רחבה ללקוחות קצה וכן נותן תוקף איתן לטכנולוגיה החדשנית של אייסקיור ובד בד אנו ממשיכים לשווק את המוצרים בערוצים נוספים", מסר חזי הימלפרב, מנכ"ל אייסקיור, "אנו שמחים וגאים להמשיך וליישם את אסטרטגיית החדירה לארה"ב בה פוטנציאל השוק השנתי נאמד בכמיליארד דולר", ציין הימלפרב.


