רווח נקי של 16.7 מיליון דולר לאפי פיתוח ברבעון הראשון
זאת בהשוואה להפסד של 8.6 מיליון דולר ברבעון המקביל. עד כה השכירה אפי פיתוח 78% מאפי מול וכעת פתוחות בו 200 חנויות המשלמות דמי שכירות חודשיים
אפי פיתוח רשמה רווח נקי של 16.7 מיליון דולר ברבעון הראשון, בהשוואה להפסד של 8.6 מיליון דולר ברבעון המקביל.
הכנסות החברה עלו ב-22% ל-22.7 מיליון דולר, בהשוואה להכנסות של 18.5 מיליון דולר ברבעון המקביל.
יתרות המזומנים ושווי המזומנים של החברה הסתכמו ב-108.5 מיליון דולר בסוף הרבעון, זאת בהשוואה ל-129.8 מיליון דולר בסוף הרבעון הרביעי של 2010.
זרוע הנדל"ן של אפריקה ישראל ברוסיה מעדכנת כי עד כה היא השכירה 78% מהשטחים בפרויקט הדגל שלה, אפי מול, וכ-61% משטחי ההשכרה מניבים כעת הכנסות. מדובר ב-200 חנויות שהן פעילות.
במהלך הרבעון האחרון התחזק הרובל הרוסי ב-6.7% למול הדולר האמריקאי מה שבא לידי ביטוי ברווחים ממט"ח של 15.5 מיליון דולר.
בעקבות התחזקות הרובל הרוסי וההשקעות האקטיביות בנכסים שבפיתוח מאזן החברה גדל ב-101 מיליון דולר.
אפי מעדכנת כי הפיתוח של קליניאנה ספא הוטל ממשיך כמותכן והפרויקט צפוי להסתיים במהלך 2011. החברה השיגה את כל המימון עבור הפרויקט דרך הלוואה הנקובה ברובל רוסי דרך סברבנק. יחד עם זאת לא ציינה החברה את שיעור הריבית של ההלוואה.


