הוט מגדילה את הרווח הנקי ב-67%
חברת הכבלים רשמה רווח נקי של 20 מיליון שקלים ברבעון השני של 2008 לעומת 12 מיליון שקלים ברבעון השני של 2007
הוט פרסמה היום את תוצאותיה לרבעון השני של 2008. בשורה העליונה הגדילה החברה את הכנסותיה ב-15% לרמה של 729 מיליון שקלים, בעוד שהרווח הנקי עלה ב-67% לרמה של 20 מיליון שקלים. תזרים המזומנים מפעילות שוטפת עלה מ-121 שקל ברבעון השני של 2007 לרמה של 161 מיליון שקל ברבעון הנוכחי.
גיוס נטו של לקוחות למוצרים השונים (טלוויזיה, אינטרנט וטלפון) הסתכם בכ-44 אלף. מעל ל-80,000 לקוחות ניידו את המספר לרשת HOT מאז תחילת ניידות המספרים.
דוד קמיניץ, מנכ"ל קבוצת HOT אומר כי " תוצאות המחצית הראשונה של 2008 משקפות שיא של כל הזמנים בהכנסות החברה, HOT ממשיכה את הצמיחה המואצת מהרבעונים האחרונים. הגידול הדו ספרתי בהכנסות הקבוצה, ברווח התפעולי וב-EBITDA ממשיך להיות מתורגם גם לגידול מסיבי לכמות בתי האב המקבלים את שירותי החברה".
ישראל לדרברג, סמנכ"ל הכספים של HOT, אמר כי נמשכת מגמת השיפור בתזרים המזומנים של החברה. גידול בתזרים התפעולי בחציון הראשון של 2008 בשיעור של 44% ביחס לחציון המקביל אשתקד וגידול של 18% ברבעון הנוכחי ביחס לרבעון ראשון השנה".


