$
פרסום ושיווק

אילן שילוח מצייץ בטוויטר: "שרה החליטה לחסל את ערוץ 10. ביבי מבצע"

הבעלים של משרד הפרסום מקאן אריקסון תוקף את ההחלטה שלא לדחות את פריסת החובות של ערוץ 10: ביבי וליברמן במסע לחיסול כלב השמירה של הדמוקרטיה; אולי פוטין נתן את ההוראה?

שלי פריצקר 16:45 14.12.11

 

אילן שילוח הבעלים של משרד הפרסום מקאן אריקסון, תקף את ההחלטה שהתקבלה בוועדת הכלכלה נגד דחיית החובות של ערוץ 10. בחשבון הטוויטר שלו צייץ שילוח, "נתניהו וליברמן החליטו ביחד לסתום פיות ולסגור את ערוץ 10. אולי פוטין נתן את ההוראה? אולי בעצם שרה שלא אהבה את התחקיר?".

 

כשהוא נסער כתב שילוח: "ביבי וליברמן במסע לחיסול כלב השמירה של הדמוקרטיה. ערוץ 10. חינוכית. רשות השידור. הרדיו. חוק לשון הרע". כמו כן כתב, "שרה החליטה לחסל את ערוץ 10. ביבי מבצע. מעניין מה היה קורה אם לאודר היה פותח את פיו או את חשבונותיו ומראה את הקשר עם שרה וביבי. לאודר ג'נטלמן". את הדברים הוא קישר בתמונה הכללית לחיסול הדמוקרטיה בישראל: "חיסול כלבי השמירה של הדמוקרטיה. חיסול מחאת הקיץ. חיסול בית המשפט העליון. חיסול עמותות. מה עוד נשאר מהדמוקרטיה הישראלית".

 

שילוח גם מציע פתרונות: "שני ערוצים מסחריים ברישיון עם שתי חברות חדשות זה פתרון פשוט ומתבקש שהוא לטובת הצופים, הדמוקרטיה והתחרות. לצערי היכן שיש פוליטיקאים זה ייכשל" והוסיף, כי "מיזוג מיידי של רשת ו-10 ומעבר מיידי של קשת והחברה הממוזגת לערוצי הרישיון. לאודר, אנג'ל, שטראוס ומימן יכולים לבנות להם נכס חשוב וחזק".

 

מקורבי משפחת נתניהו מסרו בתגובה: "מעניין מתי בפעם האחרונה אילן שילוח ויתר על חוב, ומעניין עוד יותר - ששילוח יואיל לספר כמה כסף עשה מהעמלות השמנות שגבה מערוץ 10".

x