ישראל מתחברת לכלכלה
 

טכנולוגי


אתנה ו אזימוט לוגו החברות 
תגיות קשורות לכתבה
מניות קשורות לכתבה
     

    תוכנית מחקר ופיתוח של האיחוד האירופי תעביר 6 מיליון יורו לשתי חברות ישראליות

    תוכנית המו"פ האירופית השביעית, ה-PF7, תממן את פיתוח הגדר הווירטואלית של חברת אזימוט ואת הפרויקט לפיתוח רשת תקשורת לכוחות ההצלה של אתנה ג'י.אס.3. המימון הגיע באמצעות ארתיק ישראל

    מאיר אורבך

    23.03.09, 15:03

    שתי חברות הייטק ישראליות יקבלו מימון של כ-3 מיליון יורו כל אחת מתוכנית המחקר והפיתוח האירופית השביעית – ה-PF7. החברות הן אזימוט טכנולוגיות ואתנה ג'י.אס.3, והמימון מיועד לשני פרויקטים – פרויקט DETECT של אזימוט לפיתוח גדר וירטואלית על בסיס חיישני לייזר ופרויקט INFRA של אתנה ג'י.אס.3 לפיתוח רשת תקשורת אד-הוק לכוחות הצלה.

     

    המימון מתוכנית המו"פ של האיחוד האירופי הגיע באמצעות חברת ארתיק ישראל, שהגישה את הבקשות ותיווכה בין ה-PF7 לחברות הישראליות.

     

    "ישראל ידועה בריבוי פיתוח טכנולוגיות וארתיק מסייעת לחברות אלו להשתלב בתוכניות האירופיות", אומר ארנון רונד מנכ"ל ארתיק ישראל. גם מנכ"ל ארתיק אירופה, אריק פאפון, מביע אמון בחברות הישראליות. "קיים רצון עז מצד השוק האירופי לשלב טכנולוגיות ישראליות בתוכניות הפיתוח האירופיות", אומר פאפון, "מינהלת האיחוד מחפשת אחר חברות מסחריות ומכוני מחקר שיזמו ויבצעו במימונה פרויקטים מחקריים חדשניים במטרה להציב את אירופה כמובילה בחזית הטכנולוגיה העולמית".

     

    הקרן השביעית של תוכניות המו"פ מממנת את רוב עלויות הפרויקטים בלי לדרוש תמלוגים או להגביל את זכויות קניין מהחברות המשתתפות בפרויקט. התוכנית השביעית מתפרסת על פני 7 שנים, מ-2007 ועד 2013, ותקציבה הכולל עומד על כ-50 מיליארד יורו .

     

    "ישראל ידועה בריבוי פיתוח טכנולוגיות וארתיק מסייעת לחברות אלו להשתלב בתוכניות האירופיות", אומר ארנון רונד מנכ"ל ארתיק ישראל.

     

     

     

     

     

    המייל האדום | תגובה לכתבה | הדפסת כתבה | שלחו כתבה |
    שתף כתבה

     
    נושאים
    בארץ רכב עסקי ספורט משפט קריירה קריקטוריסט עסקים קטנים אפליקציות נדל"ן עולם פנאי 2012 וידאו צרכנות דיגיטלית תעופה ותיירות מינויים חדשים פאנל כלכליסט טכנולוגי הכסף פרסום ושיווק אינטרנט דעות אחריות וסביבה מיוחדים
     
    השוק
    מקור נתוני הבורסה: קו מנחה /   bizportal
     
    אודות
     
    כלים
    דיוור אלקטרוני RealCommerce - ניהול תוכן Radware Connector Supersize - עיצוב אתרים ידיעות טכנולוגיות - פיתוח טכנולוגיות, מוצרים ומערכות מידע