$
הפסקה לעסקית

הפסקה לעסקית: עם יד קלה על החריף

הבעלים של רשת מוזס הסבו את הסניף בהרצליה למקסיקלי, סניף ראשון ומוצלח ברשת מקסיקנית

גלי וולוצקי 09:0427.07.15
לפני כחודש נהפך סניף מוזס בהרצליה למה שנראה כמו סניף ראשון ברשת מזללות מקסיקניות. זה מהלך די טבעי, שכן חלק מהבעלים של רשת מוזס — האחים יורם וארי ירזין — היו בעליה של מסעדת צ'ימיצ'נגה המיתולוגית בתל אביב וכיום הם מבעליה של מסעדת הטאקריה, כך שזו אינה הנגיעה הראשונה שלהם במטבח המגוון והשמח הזה.

 

אם השינוי נעשה בגלל חוסר דרישה להמבורגרים במתחם המשרדים של הרצליה, אז מדובר בהחלטה עסקית מצוינת. בצהרי יום חול המקום הגדול היה מפוצץ עד אפס מקום, ואנחנו נאלצנו להמתין לא מעט זמן עד שלבסוף התפנה מקום על הבר.

 

מכאן הכל הלך והשתפר. התפריט הרחב מציע את החשודים המיידיים בסגנון הטקס מקס — קסדיות, מבחר של מנות טאקו ובוריטוס וגם תבשילי פהיטה ועוד כמה מנות בהשפעה מקסיקנית. למתעקשים יש כאן גם מקסיקלי בורגר, עשוי מבשר בקר ופריחולס (שעועית), שריד לתפריט הקודם. הדיל העסקי כאן מציע, בפשטות, 10% הנחה על כל התפריט (כולל משקאות) בשעות הצהריים.

 

פילה דניס בקרסט קמח תירס עם רוטב פלפלים, אננס והבנרו. מפתיע פילה דניס בקרסט קמח תירס עם רוטב פלפלים, אננס והבנרו. מפתיע

 

מנת קסדיית גבינות עם בצל על הפלנצ'ה מאגף הראשונות (27 שקל אחרי הנחה) מוגשת עם שמנת חמוצה וגוואקמולי. זוהי מנה חביבה, וכך גם קלח תירס על הגריל עם איולי פפריקה מעושנת, גבינה צפתית קשה ואבקת צ'יפוטלה (18 שקל אחרי הנחה).

 

המנות העיקריות והתוספות עצומות בגודלן. בוריטו בקר (36 שקל אחרי הנחה) — טורטייה במילוי תבשיל עסיסי של צלעות בקר בבישול ארוך במרינדה של אננס ואצ'יוטה, אורז, פריחולס וסלסות — מתגלה כשמנמן, נדיב וטעים, מנה גדולה ומשביעה עם טעמים דומיננטיים של בשר.

 

דג היום, פילה דניס בקרסט קמח תירס עם רוטב פלפלים, אננס והבנרו, היה מפתיע בחריפות הלא מתנצלת שלו ובביצוע המדויק והמוצלח. זוהי המנה היקרה ביותר בתפריט (79 שקל אחרי הנחה), והתלווה אליה סלט אקפולקו (עלי חסות, כרוב אדום, אבוקדו, צנוניות, גרעיני דלעת, רצועות טורטייה ברוטב בוטנים וליים), שהיה אף הוא עצום ממדים וטעים.

סועדי הצהריים שמסביבנו הסתפקו, ובצדק, במנות זולות יותר, ובראשן מה שנראה הלהיט של המקום — הר עצום ממדים של נאצ'וס עם גבינות מותכות (36 שקל אחרי הנחה). אף שמקובל לאכול אותו כמנה ראשונה, הוא נראה כמו משהו שיכול בקלות לסגור את עניין ארוחת הצהריים כולה.

 

אם עד כה הטרנד המקסיקני יוצג בעיקר במסעדות קטנות בתל אביב, עכשיו באה רשת מוזס ושמה אותו באמת על המפה. זוהי לא עוד מסעדה מקסיקנית אותנטית אלא רשת של פאסט פוד מקסיקני כמו בארצות הברית, בדיוק הצעד המתבקש באבולוציה של הז'אנר. סך הכל מקסיקלי עושה את העבודה במקצועיות מרשימה — ובלי לקמץ בחריף.

 

מקסיקלי

 

ז'אנר: פאסט פוד מקסיקני

מיקום: אריה שנקר 14 הרצליה, 09-9566628

מחיר העסקית: 79–18 שקל

זמנים: ראשון־חמישי,

12:00–17:00

התחככות: אנשים עם תג עובד

שירות: נהדר

כשרות: אין

חניה: בתשלום בחניוני המתחם

נגישות: נגיש, ויש שירותי נכים

שורה תחתונה: נדיב וטעים

בטל שלח
    לכל התגובות
    x