מבטח שמיר תחלק דיבידנד בסך 84 מיליון שקל
לפני כחודש קיבלה החברה דיבידנד מקבוצת תנובה שבה היא אוחזת ב-21%. ממבטח שמיר נמסר כי לא קיים חשש כי החלוקה תמנע מן החברה את היכולת לעמוד בחובותיה
מבטח שמיר הודיעה הבוקר (ד') על חלוקת דיבידנד בסך של 8 שקלים למניה שהם 84 מיליון שקל.
הדיבידנד שיחולק בסוף החודש אושר ע"י דירקטוריון החברה שהודיע כי חלוקת הדיבידנד הוא מרווחי החברה ולא קיים חשש כי החלוקה תמנע מן החברה את היכולת לעמוד בחובותיה הקיימים והצפויים.
לפני כחודש הודיעה תנובה על חלוקת דיבידנד בסך 500 מיליון שקל. מבטח שמיר אשר מחזיקה ב-21% מקבוצת תנובה קיבלה את חלקה מדיבידנט זה.
עוד נמסר ממבטח שמיר כי "ברשות החברה יתרת מזומנים בסך של 550 מיליון שקל. יתרת התחייבויות החברה הינן בסך של 310 מיליון שקל, מכאן שנכסים אלו מאפשרים את חלוקת הדיבידנד ללא פגיעה כלשהיא במעמדה הפיננסי האיתן של החברה".
במבטח שמיר מסרו כי הדיבידנד שאושר לחלוקה נמוך מיתרת הרווח לחלוקה המסתכמת ב-257 מיליון שקל.
מבטח שמיר משקיעה בין השאר בחברות תעשייה, טכנולוגיה, תקשורת ונדל"ן, בהן: "סולבר","גילת" ו"דיגל". שווי החברה בבורסה של תל אביב הוא 1.2 מיליארד שקל.
מאיר שמיר המכהן כמנכ"ל החברה הוא גם בעל המניות המרכזי (33%).


