$
שוק ההון

בלעדי ל"כלכליסט": מירב בן שושן תנהל את הנוסטרו של בנק הפועלים

בן שושן עבדה בשנים האחרונות בקרנות הפנסיה הוותיקות ובתפקידה האחרון הייתה מנהלת חטיבת ההשקעות

רחלי בינדמן ותומר זלצר 12:14 11.01.11

 

מירב בן שושן תנהל את הנוסטרו בבנק הפועלים ותעבוד מתחת לענת לוין, המנהלת את ההשקעות הריאליות בבנק – כך נודע ל"כלכליסט".

 

בן שושן מונתה לפני כשלוש שנים לניהול חטיבת ההשקעות של קרנות הפנסיה הוותיקות, עמיתים. לפני כן הייתה מנהלת תחום אג"ח והשקעות סולידיות שם. לפני כן עבדה בכלל ביטוח ובבית ההשקעות אי.בי.אי.

 

מעמיתים נמסר בתגובה כי "אנו גאים בכך שהצוות הניהולי של עמיתים משתלב בשנים האחרונות בתפקידים בכירים במשק הישראלי".

 

לוין סיימה במאי האחרון קדנציה של שמונה שנים כמנהלת ההשקעות של חברת הביטוח מגדל. מאמצע מאי 2010 היא מכהנת כמשנה למנכ"ל והממונה על חטיבת ה־Global Treasury בבנק הפועלים.

 

תיק ניירות הערך של בנק הפועלים עמד בסוף ספטמבר 2010 על 28.9 מיליארד שקל, כאשר מתוך סכום זה כ-73% מושקע באגרות חוב ממשלתיות. בנוסף, לבנק מזומנים ופיקדונות בבנקים בהיקף של 37.2 מיליארד שקל.

x