התלבשה על הג'וב: בתו של בעל השליטה בדלתא תועסק בארה"ב
גלוריה דבח תקבל שכר של 70 אלף דולר בשנה מהחברה בשליטת אביה. דבח החלה לעבוד בחברה לפני 8 חודשים - ורק עכשיו מאשרת החברה את תנאי העסקתה
דלתא מבקשת לאשר את תנאי העסקתה של גלוריה דבח, בתו של אייזיק דבח, בעל השליטה בחברה - 8 חודשים אחרי שהחלה לעבוד בחברה.
גלוריה דבח החלה לעבוד בחברה בת של דלתא בארה"ב כמנהלת מוצר ומתאמת פיתוח במרץ האחרון. כעת מבקשת החברה לאשר לה שכר של 70 אלף דולר בשנה, שיישולם לה רטרואקטיבית מאז תחילת עבודתה. עם זאת מציינים בחברה כי גלוריה דבח לא קיבלה עד כה שכר על פעילותה בחברה.
גלוריה דבח תהיה זכאית גם לבונוס שנתי שלא יעלה על 20% משכרה, וכן מנכ"ל החברה בת יוכל להעלות את שכרה ב-10% מ"עת לעת", כלשון הדיווח.
עלות העסקתה של גלוריה דבח לחברה תעמוד על 85 אלף דולר. הדירקטוריון ציין בדיווח כי "תנאי ההעסקה המוצעים אינם חורגים מהמקובל בחברת הבת לגבי עובדים אחרים בתפקידים דומים ובכישורים דומים".
בעלי המניות של החברה יכריעו בבקשת החברה באסיפה הכללית שנקבעה ל-27 בדצמבר.


