צים מזמינה את מחזיקי האג"ח שלה לארוחת צהריים וסיור בספינה
החברה שהגיעה להסדר חוב מתנה את ההשתתפות בסיור בהכוחה כי האורח אכן מחזיק באגרות חוב של חברת הספנות שבשליטת משפחת עופר
חברת הספנות צים, שבשליטת החברה לישראל של משפחת עופר, מזמינה את בעלי האג"ח שלה לסיור בחברה, שיכלול קבלת מידע על תוצאותיה במחצית הראשונה, כמו גם סיור על אחת הספינות וארוחת צהריים.
החברה, שהגיעה באחרונה להסדר חוב עם בעלי האג"ח שלה, מזמינה את בעלי האג"ח (בעיקר משקיעים מוסדים) לסיור ב-12 בספטמבר, ומתנה את הכניסה בהוכחה כי האורח הוא אכן מחזיק אג"ח של החברה, וחתימה על מסמך סודיות. כמו כן, מי שמעוניין להשתתף צריך להירשם אצל נאמני האג"ח שבוע מראש לפחות.
החברה לישראל צפויה לדווח עד סף החודש על תוצאות כספיות - כאשר הסימנים בעולם מראים על התאוששות בענף הספנות.
בשבוע שעבר, מולר מארסק, חברת הספנות הגדולה בעולם, העלתה את התחזית שלה לשנה כולה על רקע עליות בתעריפי המטענים והמסחר העולמי שסייעו לחברה לחזור לרווח במחצית הראשונה. מארסק מתאוששות מההפסד השנתי הראשון שלה מזה לפחות חצי מאה, לאחר שב-2009 התכווץ שוק הספנות לראשונה מאז שנות ה-70. "שוק המכולות ביצע מהפך מושלם," הכריז אחד האנליסטים. "עלייה חדה בנפח ובמספר הספינות ובמקביל מחסור במכולות סייעו להעלות את המחירים", עוד הוסיף.


