מנהל חטיבת ה-IT בבנק הפועלים הודיע על פרישתו
דוד לוזון, שמכהן בתפקידו ב-11 השנים האחרונות, יעזוב את הבנק בסוף מרץ 2011. הבנק מינה ועדת מיון למציאת מחליף
17:37
08.08.10
בנק הפועלים הודיע היום (א') כי דוד לוזון, המשנה למנכ"ל והממונה על חטיבת ה-IT (טכנולוגיה ומחשוב), הודיע על פרישתו מהבנק. לוזון, המכהן בתפקידו ב-11 השנים האחרונות, יסיים את תפקידו בסוף מרץ 2011.
בנק הפועלים מינה ועדת מיון, שתבחן מועמדים פנימיים וחיצוניים לתפקיד. מינוי מחליף ללוזון יהיה המינוי השמיני בהנהלת הבנק מאז נכנסו סרוסי וקינן לתפקידם באוגוסט 2009.
יו"ר בנק הפועלים יאיר סרוסי והמנכ"ל ציון קינן אמרו "בשנות כהונתו של לוזון כראש חטיבת ה-IT, הוא הוביל את הבנק לקדמה ולמובילות טכנולוגית, ותרם רבות לעבודת ההנהלה. אנו מצטערים על החלטתו של דוד לסיים את תפקידו בתום תקופת החוזה, אך מכבדים את בקשתו ומאחלים לו, בשם הבנק ובשמנו באופן אישי, הצלחה בהמשך דרכו".


