$
פרסום ושיווק

תנובה מתחדשת: יוצאת במיתוג מחדש בעלות של 25 מיליון שקל

במסגרת המהלך תרכז תנובה את מוצרי הגבינות שלה תחת הסלוגן "תנובה. לגדול בבית ישראלי". המיתוג מחדש יתנהל בשני שלבים. כאשר בשלב הראשון ישונו אריזות מוצרי הגבינות הלבנות הרכות, החלב וגבינות הקוטג', והחברה תצא בקמפיין פרסום, ובשלב השני, שיחל רק לקראת סוף שנת 2010, ישנו בתנובה גם את אריזות מוצרי השמנת והאשל

מיכל תוסייה כהן 15:22 12.01.10

 

תשלובת החלב בחברת תנובה הודיעה אתמול (ב') כי היא יוצאת במהלך מיתוג ארוך טווח ורחב היקף בהשקעה של 25 מיליון שקל. במסגרת המהלך תרכז תנובה את מוצרי הגבינות שלה תחת הסלוגן "תנובה. לגדול בבית ישראלי".

 

מהלך המיתוג מחדש של תנובה יתנהל בשני שלבים. השלב הראשון, שמתחיל ב-17 לינואר, הוא שלב שאותו מגדירים בתנובה "הכנת הצרכנים" לשינוי. במסגרת שלב זה ישונו אריזות כל מוצרי הגבינות הלבנות הרכות, החלב וגבינות הקוטג'.

 

על האריזות החדשות יודפס הלוגו החדש של תנובה בחלק מהעיצוב החדש. בלוגו החדש השם תנובה יעבור למיקום בולט לצד האייקון, וצבעו של השם ישתנה מכחול לאדום. השמירה על צבעי הבסיס של המותג, כחול ואדום, נועדה לגרום לצרכנים להמשיך לזהות את המוצר עם חברת תנובה.

 

לאחר שמהלך זה יושלם בתוך כשבועיים, תצא תנובה בקמפיין פרסום שינוהל על ידי חברת הפרסום מקאן אריקסון. סך כל ההשקעה בשלב זה צפוייה להסתכם ב-5 מיליון שקל, שהם 20% מסך ההשקעה הכוללת.

 

בשלב השני של הליך המיתוג, שיחל רק לקראת סוף שנת 2010, ישנו בתנובה גם את אריזות מוצרי השמנת והאשל.

 

שאר המותגים של חברת תנובה "יופלה", "קרלו", גבינות "פיראוס" ושוקו "שוק", יישמרו על המיתוג המקורי ולא ייכללו במהלך המיתוג מחדש.

x