השיטה של סמאשבורגר
קיצור הליכים, הרבה שינויים, משכורות טובות
תפריט ייחודי - עם בשר איכותי, מגוון רטבים ותוספות שאין ברשתות אחרות.
שינויים מהירים - מהנדסי תעשייה עוקבים אחר הביצועים ומשכללים את תהליכי העבודה. מה שאינו רווחי מבוטל מיד.
תמריצים גבוהים - שכר העובדים גבוה משכר השוק, ואליו מתווספים בונוסים חודשיים, יומיים ושעתיים.
בלי קבלנים - מתכנני הסניפים, חוקרי השוק והיועצים העסקיים - כולם עובדי החברה.
תנועה מהירה - כל סניף מוקם בתוך שישה שבועות מרגע שכירת הקרקע.
ניהול ריכוזי - זכיינים מחויבים לנוהלי הרשת עד רמת סעיפי התקציב.
התרחבות לשוליים - הרשת פותחת את סניפיה החדשים היכן שהשחקנים הגדולים עוד לא התבססו.