סגור

למרות התנגדות גט: גטפקאג' תוכל להשתמש בסימן המסחר שלה

גט טענה כי קיים דמיון מטעה בין הסימן GetPackage לבין סימניה הרשומים כגון Gett Delivery. ביהמ"ש דחה את הטענה וקבע כי הצבעים שונים ואין דמיון בין הרכיבים הגרפיים. "ככל שבעתיד יחול שינוי כלשהו, יוכל כל אחד מן הצדדים לפעול למימוש זכויותיו החוקיות לפי כל דין", כך לפי סגנית רשם הפטנטים, ז'קלין ברכה

מלחמת השליחויות: ההתנגדות שהגישה חברת GETT כנגד השימוש שעושה המתחרה שלה גטפקאג' בסימן המסחר GetPackage נדחתה לאחרונה על ידי סגנית רשם הפטנטים, ז'קלין ברכה.
העילה העיקרית להתנגדות הינה הטענה של Gett כי קיים דמיון מטעה בין הסימן המבוקש GetPackage לבין סימניה הרשומים של המתנגדת כגון Gett Delivery. גטפקאג' שיוצגה על ידי עו"ד רקפת פלד, שותפה בגילת, ברקת ושות' מקבוצת ריינהולד כהן ביקשה לדחות את ההתנגדות.
1 צפייה בגלריה
גט טקסי Gett
גט טקסי Gett
גט טקסי
(צילום: שאטרסטוק)
בהחלטה נקבע כי לא קיים דמיון מטעה בין הסימן המבוקש לבין סימני המתנגדת. עוד נקבע בהחלטה כי "לא התרשמתי כי בתחום השליחויות קיים למתנגדת (Gett) מוניטין רב יותר מזה של המבקשת". עוד נקבע כי "כיום נעשה בסימן המבוקש שימוש בצבעים שונים מצבעי הסימנים של המתנגדת ואין דימיון בין יתר הרכיבים הגרפיים. ככל שבעתיד יחול שינוי כלשהו, יוכל כל אחד מן הצדדיים לפעול למימוש זכויותיו החוקיות לפי כל דין". עוד נקבע כי המתנגדת תישא בהוצאות גטפקאג' ובשכר טירחת עורכי דינה בסך כולל של 35 אלף שקל.
בעל המניות הגדול בגטפקאג' הוא מייסד החברה ניר בן גל, ובין המשקיעים בה נמנים קבוצת מאיר יבואנית וולוו והונדה וחברת בר שיווק והפצה מקבוצת ידיעות.
דובר חברת Gett בחר שלא להגיב.