$
הייטק והון סיכון

חברת הסייבר Cynet גייסה 40 מיליון דולר

החברה הישראלית מעסיקה 180 עובדים בישראל, ארה"ב ומערב אירופה. עד היום גייסה 78 מיליון דולר; המנכ"ל: "אנחנו פלטפורמה אחת שמחברת מספר רב של מוצרי אבטחה"

מאיר אורבך 15:0410.03.21

חברת הסייבר סיינט (Cynet) גייסה 40 מיליון דולר בסבב שלישי. Greenfield Partners הובילה את הסבב והשתתפו בו המשקיעים הקיימים Northwest Venture Partners, Vintage Investments Partners, BlueRed Partners ו-Deutsche Telekom. עד היום גייסה החברה 78 מיליון דולר כולל הגיוס הנוכחי. הגיוס הנוכחי כולו אקוויטי ועל פי החברה היא העלתה את השווי שלה בגיוס במאות אחוזים.

 

 

 

בשיחה עם כלכליסט אמר אייל גרונר, מייסד משותף ומנכ"ל סיינט, כי "היום יש הרבה מוצרי אבטחה שדרושים לארגון וכולם עולים הרבה כסף ותחזוקה שלהם יקרה ביותר ולחבר ביניהם מאוד קשה. אנחנו פלטפורמה אחת שמחברת מספר רב של מוצרי אבטחה. אחרי שיש מתקפה צריך לבצע חקירה של המתקפה ולהגיב לאותה מתקפה והם לוקחים זמן רב. אנחנו הוספנו על יכולות המוצרים שלנו יכולות אוטומציה של חקירה אוטומטית ותגובה אוטומטית. אנחנו מגנים על משתמשים, תחנות, שרתים והתקשורת בארגון בארגונים מסדר גודל בנוני וארגונים שפזורים בהרבה סניפים בעולם. רוב לקוחותינו בין 1,000 ל-5,000 משתמשים. לקוחות שמחים לקנות מוצר אחד שמכילה מספר רב של מוצרים".

 

אייל גרונר, מנכ"ל Cynet ומייסד שותף אייל גרונר, מנכ"ל Cynet ומייסד שותף צילום: Cynet

 

 

Cynet מעסיקה כיום 180 עובדים בישראל, ארה"ב ומערב אירופה, כ-100 מהם במרכזי הפיתוח והמחקר בתל אביב וראשל"צ. החברה תשתמש בהון שגויס בין השאר להגדיל את מצבת העובדים במהלך שנת 2021 . "אנחנו מוכרים כיום בעשרות מיליוני דולרים", אומר גרונר. "יש לנו 330 לקוחות בעולם ואנחנו גדלים בצורה משמעותית. בארצות הברית יש לנו סניף בבוסטון עם 40 עובדים ובשנה שעברה היו שם רק 4 עובדים. יש לנו 30 משרות פתוחות למפתחים וחוקרים בסניפים בראשון לציון ותל אביב".

 

ארגונים גדולים המתמודדים עם מתקפות סייבר מתוחכמות נאלצים להתקין טכנולוגיות רבות למניעה ולזיהוי מתקפות, להוסיף פתרונות לאוטומציה וחיבור בין המערכות, ולגייס מומחי אבטחה רבים שיוכלו להתקין, לתפעל ולנהל מסביב לשעון את הטכנולוגיות השונות ובנוסף לנטר את הרשת הארגונית.

 

החזקת מערך אבטחת מידע כזה הוא מורכב, יקר, וכמעט בלתי אפשרי לחברות שאינן חברות ענק, בגלל הצורך במשאבים והמחסור ההולך וגובר באנשי אבטחת מידע. סיינט פותרת את האתגרים האלו איתן מתמודדים ארגונים שאינם ארגוני ענק באמצעות פלטפורמת XDR המכילה את כל שכבות ההגנה הנדרשות לארגונים להגן על הרשת הפנימית, שהיא קלה להתקנה, אוטונומית ואינה דורשת אנשי אבטחת מידע רבים. הפלטפורמה של סיינט מגובה בצוות זיהוי ותגובה (MDR) פרואקטיבי המנוהל ע"י סיינט ופועל באופן רציף 24x7 וניתן ללקוחות ללא תשלום. יכולות המוצר והשירות של סיינט, פועלים יחד כמו טייס אוטומטי מאפשר לכל הארגונים, אפילו אלה המעסיקים צוותי אבטחה קטנים מאוד, לנהל את איומי האבטחה כמעט ללא התערבות ידנית וללא צורך בגיוס אנשי אבטחת מידע נוספים.

 

בטל שלח
    לכל התגובות
    x